Kam na výlet? – shrnutí velké prázdninové soutěže 2015

Ve spolupráci s nakladatelstvím CPRESS  jsme pro vás na VD připravili velkou prázdninovou soutěž, jejímž hlavním cílem bylo upozornit ostatní čtenáře na zajímavá místa, která jste navštívili. Tato soutěž je na VD již prázdninovou tradicí. I tentokrát se setkala s velkým ohlasem z vaší strany.

Pojďme si připomenout, o co vlastně šlo, a jak to dopadlo.

Po celé prázdniny běžela cestovatelská soutěž, do které se mohl zapojit úplně každý. Stačilo pouze poslat svůj příspěvek o zajímavém místě, které jste navštívili, a přidat pár fotografií. Případně jste mohli rostřednictvím soutěže upozornit, kam se raději nevydávat.

Během celých prázdnin, jste se  mohli zapojit  do dvou soutěžních kol. Každý prázdninový měsíc má 3 vítěze.  V červenci i v srpnu se soutěžilo o 3 knihy dle vlastního výběru z kategorie Tuzemští průvodci. Celkem tedy o šest krásných knižních průvodců po ČR, kteří vás různými místy nejenom provedou, ale taky vám ukáží krásu naší malebné republiky.

Jak to všechno dopadlo?

Celkem se sešlo krásných 52 článků od 6 autorek. Nejvíče článků napsala a poslala Králíček4, a to celkem 30. Musím smeknout, tohle je neuvěřitelný počet článků. Domča musel mít úžasné prázdniny a krásné zážitky. Další byla Nuninka (teda já) 8 článků, Spulkin 7 článků, Endlisek 3 články, Peťka 3 články, Janca-83 jeden článek.

Společně jste navštívili Prahu, Vysočinu, Olomoucký, Moravskoslezský, Středočeský, Jihomoravský, Pardubický, Zlínský a Plzeňský kraj, zavítali jsme i na Slovensko. Poznali jste krásná místa a podělili jste se o ně se čtenáři VD.

Králíček4:

Nuninka:

Spulkin:

Peťka:

Endlisek:

Janca-83:

Přehled všech příspěvků máme zdárně za sebou. Jak sami vidíte, soupis je velice dlouhý, já jenom doufám, že jsem na nic a nikoho nezapomněla. Ale procházela jsem články několikrát, tak doufám, že ne. 🙂

Velký dík patří všem zapojeným pisatelům za jejich krásné příspěvky. Za to, že si našli čas, a všechno pro vás sepsali a k tomu přidali i pěknou fotečku. Věřím že mnozí si přišli na své. Určitě jste už spoustu míst navštívili a ty další pro vás budou inspirací pro příště. Pokud vám nějaký článek utekl, nevadí, stále máte možnost si všechny příspěvky přečíst. Určitě se máte na co těšit. 🙂

Kdo vybíral výherce?

Výherce vybírala redakce portálu VašeDěti.cz (Petra a Pavlínka) dle nejlepšího vědomí a svědomí.

A abych nezdržovala, kdo získává knihy  z kategorie Tuzemští průvodci na stránkách nakladatelství CPRESS?

Výherci letní soutěže za měsíc červenec:

Králíček4, Nuninka a Endlisek

Výherci letní soutěže za měsíc srpen:

Králíček4, Spulkin, Peťka

Na závěr bych ráda poděkovala všem, kteří se zúčastnili letní cestovatelské soutěže. Všem, kteří si článek přečetli a komentovali, a nakladatelství CPRESS za krásné knihy.

A já se budu těšit zase příště na další krásné tipy na výlety s dětmi. 🙂