Kdo z vás si nepřeje, aby se jeho dětem ve škole dařilo? Přihlaste se! A kdo si naopak přeje,
Čtu dál →Příprava do školy je velmi důležitá kvůli zopakování látky probrané ve škole. Krátký domácí úkol z ČJ nebo M a každodenní
Čtu dál →Tak už začínáme stříhat metr! Naše malá Madlenka se nedávno narodila a za pár dní jdeme k zápisu do první
Čtu dál →Před pár dny jsem byla v obchodě svědkem následujícího rozhovoru. Maminka předškoláka se chlubila druhé mamince, jak její Pepíček
Čtu dál →Co radí rodičům budoucích školáků Michala Loudínová, majitelka internetového obchodu Dráček.cz, specializujícího se na prodej školního sortimentu?
Čtu dál →Milá redakce … Jsem čerstvým čtenářem VD a mnohé mne zaujalo. Ráda bych se podělila o své zkušenosti s nástupem
Čtu dál →Nedávno jsme zde řešili otázku, zda rodiče mohou doprovodit svou ratolest do školy – přímo do třídy, do šatny,
Čtu dál →Snad vám s tím začátkem školního roku už nepolezu na nervy. Ono mi to ale nedá, abych se ještě
Čtu dál →Už jen pár dní a dětem začnou povinnosti. Některé jdou do školy poprvé, jiné už školu důvěrně znají a
Čtu dál →Projekt První třídou s VD běží už téměř dva měsíce. Každý týden si můžeme přečíst příspěvky od zapojených maminek prvňáčků,
Čtu dál →První školní týden je za námi. Také jste zvědaví, jak se vedlo našim prvňáčkům? Zdá se, že všem se
Čtu dál →Když Petra vydala článek Prvňáčci, hlaste se už teď! psala v něm, že jako obvykle budeme mít na VD spoustu
Čtu dál →