Vyhodnocení fotosoutěže o měsíc s Jaroměřickou mlékárnou

Rubrika: Soutěže, Zdravá výživa

Fotosoutěž na téma Síla mléka přinesla celou řadu krásných a zajímavých fotografií. A kdo si nakonec odnese poukazy na kvalitní výrobky české mlékárny?

Do soutěže byly vloženy fotografie, které měly vyjadřovat vše, co si pod pojmem „Síla mléka“ představujete. Někteří dali přednost typickým mléčným výrobkům, které se snažili i tvořivě představit, jiní neopomněli představit i své děti se vztahem k této potravině.

Nejprve bychom chtěli poděkovat sponzorovi fotosoutěže, kterým byla Jaroměřická mlékárna.

jaromericka_mlekarna_white

Mlékárenství má u nás dlouhou tradici. Příkladem může být Jaroměřická mlékárna, která se nedávno vrátila do rukou českých majitelů, kde se počátek výroby datuje už od roku 1937. Její sortiment se zpočátku soustředil na tvarohy a polotvrdé sýry, postupně se přidaly polotvrdé sýry, smetanové sýry a  pomazánková másla.

Archivni_syr_Jaromericka_mlekarna_49,90Kcjaromericky_mixjaromericky_platkovy

Filozofii výroby staví v Jaroměřické mlékárně na několika zásadách. Produkty vyrábějí výhradně z českých surovin, tradičními postupy a bez nebezpečných konzervačních látek typu E – takzvaných „éček“. O tom svědčí certifikát CEFF. Jeho logo na obalech potravin upozorňuje spotřebitele na absenci těchto kontroverzních látek ve výrobku. Dále je Jaroměřická mlékárna držitelem certifikace IFS zaručující standard pro bezpečnost potravin s jednotným systémem hodnocení pro kvalifikaci a výběr dodavatelů. Řada jejích výrobků se může pyšnit oceněním „Klasa A“ a smetanový sýr Fénix i Archivní sýr dokonce titulem „Regionální potravina“ kraje Vysočina, který uděluje ministr zemědělství těm nejkvalitnějším lokálním produktům.

Svačinky bez éček – blog plný zdraví a inspirace:

www.mlekarna.cz/cz/svacinky-bez-ecek

Jaroměřická mlékárna nyní přichází s novým projektem, kterým je první český foodblog zaměřený na přípravu jídel bez nežádoucích „éček“. Cílem je přesvědčit veřejnost, že zdravý životní styl, ke kterému svačiny určitě patří, není žádná věda. Recepty na blogu jsou převážně jednoduché a časově nenáročné. Zdůrazňují využití konkrétních zdravějších ingrediencí v běžných pokrmech. Dvorním dodavatelem surovin je Jaroměřická mlékárna.

O co se soutěžilo?

Partner fotosoutěže, Jaroměřická mlékárna, věnuje do soutěže 5 poukazů na měsíc s výrobky Jaroměřické mlékárny. Hodnota jednoho poukazu je 1.000 Kč. V ceně poukazu je doručení i obsah dvou balíčků s výrobky Jaroměřické mlékárny. Produkty budou výhercům doručeny až domů!

A jak to dopadlo:

I když to nebylo nejjednodušší, nakonec si poukazy z Jaroměřické mlékárny odnesou autoři těchto fotografií:

1. místo:

Damalka – Mléko v jiné podobě

Damalka

2. místo

Bamiska – Mléčný hrad

bami

3. místo

Andelinka – V mléku je síla

andelinka

4. místo

Zanettte – Naše milovaná Rozárka

zanette

5. místo

Ježeček – Bílý úsměv

jezecek

Všem soutěžícím děkujeme za sdílení fotografií a těšíme se třeba zase někdy příště:-)

Napsal/a: Iveta Pešková

Toto taky stojí za přečtení!

Kam s dětmi za lyžováním? V italském středisku Passo Tonale děti milují!

Italové děti milují, to je obecně známo. A udělají pro ně první poslední. Lyžařské středisko Passo Tonale vás o

Čtu dál →
Jak dětem ulevit od ucpaného nosu

Jak dětem jednoduše ulevíte od ucpaného nosu

Milé maminky, jsou Vaše děti často nachlazené? Teče jim z nosu, v noci mají ucpaný nos a těžce se jim dýchá? Pomozte

Čtu dál →

Môžem dať dieťatku jesť hocičo?

Môžem dať dieťatku pribináčika? Alebo zákusok? Alebo kupovanú nočnú kašu? V mamičkovských internetových skupinách sa pravidelne objavujú otázky, či to alebo

Čtu dál →

Odpovědi, názory, dotazy, postřehy čtenářů (13 vyjádření)

Co na to říkáte?

Vaši e-mailovou adresu si necháme pro sebe.

Sdílet
Sdílet
TOPlist