Užijte si babí léto s Dětmi bez hranic

Rubrika: Akce pro děti

detibezhranicPomalu, ale jistě, se nám blíží konec letních prázdnin. Děti školou povinné si opět chystají aktovky pro úspěšný vstup do nového školního roku a veselé prázdninové zážitky už brzy zůstanou jen krásnou vzpomínkou.


Ale i přes to, že je načase se pomalu vrátit od babiček a od moře a i prima letní tábory už většinou končí, není potřeba se zavřít doma v pokojíčku a čekat, až přijdou první podzimní plýskanice. Občanské sdružení Děti bez hranic nabízí dětem skvělou možnost užít si naplno poslední prázdninový víkend. „Přichystali jsme pro malé i velké děti naši tradiční víkendovku v Praze zvanou Babí léto bez hranic. Akce je mezi dětmi velmi oblíbená, protože díky ní mají možnost znovu vidět své nové kamarády a vedoucí, které poznaly na našich táborech,“ řekl nám předseda sdružení Josef Valter.

IMG_3502A jaký program děti letos čeká? „Každoročně spojujeme akci s nějakým zajímavým celodenním výletem. Vloni jsme například byli v Berouně v medvědáriu a v Koněpruských jeskyních. Letos nás čeká pražská zoologická zahrada, která při každé návštěvě nabídne vždy něco nového, a kde návštěvu spojíme s komentovaným krmením zvířat a soutěžemi se zootématem. Mezi dětmi je ale nejoblíbenější večerní opékání buřtíků a přenocování u řeky na Libeňském ostrově. Neděle pak tradičně patří lanovému centru, které je hned vedle klubovny, a tak by byl hřích ho nevyužít,“ doplnil Josef Valter.
Co k tomu dodat? I v Praze se dá strávit příjemný víkend v kontaktu s přírodou. Více informací o akci Babí léto bez hranic najdete na webových stránkách www.detibezhranic.cz v sekci Víkendovky. Ještě je pár míst volných. A tak ten, kdo se ještě nechce podat chmurům z blížícího se příchodu školy, má šanci užít si ještě jeden veselý prázdninový víkend s Dětmi bez hranic.

Napsal/a: Tisková zpráva

Toto taky stojí za přečtení!

Kam s dětmi za lyžováním? V italském středisku Passo Tonale děti milují!

Italové děti milují, to je obecně známo. A udělají pro ně první poslední. Lyžařské středisko Passo Tonale vás o

Čtu dál →
Jak dětem ulevit od ucpaného nosu

Jak dětem jednoduše ulevíte od ucpaného nosu

Milé maminky, jsou Vaše děti často nachlazené? Teče jim z nosu, v noci mají ucpaný nos a těžce se jim dýchá? Pomozte

Čtu dál →

Môžem dať dieťatku jesť hocičo?

Môžem dať dieťatku pribináčika? Alebo zákusok? Alebo kupovanú nočnú kašu? V mamičkovských internetových skupinách sa pravidelne objavujú otázky, či to alebo

Čtu dál →

Co na to říkáte?

Vaši e-mailovou adresu si necháme pro sebe.

Sdílet
Sdílet
TOPlist