Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
Puding v mlékovaru
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte někdo zkušenost s vařením pudingu v mlékovaru. Koupila jsem si dvouplášťový mlékovar s píšťalkou, píšťalka píská, ale mléko se ne a ne začít vařit, jak jsem byla zvyklá při vaření v normálním kastrolku, za nějakjou dobu začnou trochu bublinky…., tak tam vleji směs s pudingem´, ten však jen zhoustne a neudělá se ani bublina. Je to tak v pořádku, jsem zmatená, návodem na sáčku, kde píší – přivedeme k varu a vaříme cca minutu. Děkuji za odpověď. 🙂
Jaajo, není chyba třeba v tom, že jste do mlékovaru nenalila vodu do meziplášťů? Aspoň v textu jste se o množství vody nezmínila. Mě ta voda při prvním vaření furt vytíkala, že jsem tu píšťalku musela dát pryč. Příště už jsem dala vody míň, asi 1/2 dcl a šlo to.
Jaajo,
A je ten pudink hustý tak jako když se dělá v normálním hrnci?
Jestli jo, tak bych řekla, že to tak asi má být.