Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
smetanový sýr
Mohl by mi někdo objasnit, co to je? znám akorát tavený, čerstvý, tvrdý a pak zrající a plíšňové, ale ani jeden si moc neumím představit v receptu na muffiny…. jediné, co mě ještě napadá, že by to byl tvaroh – angličani mu taky říkají sýr, ale to pak nechápu, proč neřeknou rovnou tvaroh :/
mám chvilku tak jsem hledala na netu a našla jsem tuhle diskuzi
http://www.cuketka.cz/forum/topic.php?id=847
a nějak mi z toho plyne, že je stejně lepší použít náš český tvaroh 😀
napadá mě to co lien…..od jarořiské mlékárny jsem rozdělala vaničku smetanového sýru y je to na bázi pomazánkového másla, lučiny….
mně napadá lučina a pak tedy jedině mascarpone
jsem se zapomenula opět přihlásit 😀 tak se opožděně hlásím ke svému dotazu 😀