Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.
Kuchyně
Dobrý den všem na fóru!
Nedávno jsem si pořídila titanové nádobí a nedokážu se nepodělit. Je to prostě úžasné!
Taky bych se ráda zeptala na keramické nože. Máte je někdo doma? Chci si je pořídit, ale má to cenu? V čem přesně jsou lepší než obyčejné kuchyňské nože?
A máte někdo zkušenosti s grily Webber? Chci to pořídit k nám na zahradu, ale nejsem zcela přesvědčená. Jsou pěkné, to ano, ale ta nejistota tu furt je.
V článku je pár odkazů, tak kdyžtak mrkněte 🙂
Díky za všechny odpovědi 🙂
Odkazy smazány administrátorem – nepovolená reklama
Keramické nože – no, mně úplně nenadchnuly. Obyčejný – pořádně nabroušený – nůž mi nějak vyhovuje pořád líp. A dávejte pozor, pokud máte v kuchyni dlažbu – stačí jeden pád na zem a je kousek vyštípnutý.
A titanové nádobí? Já dostala před 2 lety hlubokou pánev a tenkrát nás úplně zachránila. Dcera nedlouho poté dostala mononukleozu a díky této pánvi fakt šlo vařit úplně bez tuku (třeba i palačinky na sucho). Přiznám se, že tuhle pánev miluju a mít víc penízek, tak už mám další kousky z titanu doma ve skříni.
mám také zkušenost s nožem a používám jej nejvíc oproti ostatním je stále ostrný a netupí se a opravdu krájí dobře…ostatní neznám a nebudu jukat, protože nic zatím nesháním :-d nicméně nůž doporučuji
Mám zkušenost jen s keramickým nožem, doporučuji, jsem z něho nadšená, vše krásně nakrájí, netupí se 🙂