Jak se projevuje hyperaktivní dítě?

Když se nám před třemi měsíci narodil druhý syn, hned jsem na něm viděla, že je úplně jiný, než jeho starší bráška Davídek. Daly jsme mu jméno Adámek a vychutnávaly si začátky našeho vzájemného poznávání…
Už od první chvíle jsem si všimla, že je nějaký živý. Nevydržel chvilku ležet, pořád sebou šil, ať na dece, nebo v náročí, dokonce i u jídla. Na prvním měsíci už na bříšku držel chvilku hlavičku, na dvou měsících už pásl koníčky. Dokonce i pan doktor se divil, že je nějak „napřed“. A to doslova. V té době se totiž už otočil i s bříška na záda, kopal nohama jak divej, kolikrát to vypadalo, jako kdyby jel na kole a děsně se mu to líbilo. Prostě neposeda. Taky je dost velký. Na své tři měsíce má 6280g a úctyhodných 66 cm. Je to tedy pořádný kus chlapa.
Když ho chovám, tak už mu ani nemusím podpírat hlavičku, protože už 3 týdny jí sám perfektně drží, na bříšku si přímo libuje, a když se mu tam nelíbí, tak se prostě otočí, a je to pořád tak, že nevydrží ležet chvilku v klidu. Jen když se vedle něj ozve trošku více nahlas jeho bráška. To je chvilku jak opařený, oči vykulený a po chvilce sebou začne zase tak mlít, že div neudělá most, jak se v leže na zádech staví na nohy.
A aby toho nebylo málo, tak nám začal před 14 dny růst zoubek!
Tak nevím, mám se obávat toho, že bude naše dítě hyperaktivní?? Nebo se to časem srovná a uklidní se?? Jaké máte zkušenosti vy??