Baby friendly hotely v Čechách

Ahojky, zdravím všechny maminky které si právě lámou hlavu kam na dovolenou, aby byli spokojeni jak tatínkové, tak děti. My máme roční holčičku a partu maminek, se kterou se snažíme občas vyjet na pár dní, a to tak, že od pondělí do pátku jedem sami a na víkend přijedou tatínkové.
Hledání baby friendly ubytování nám dává celkem zabrat, a tak se chci s vámi podělit o pár tipů, abyste to měli jednodušší…
http://www.oazaricany.cz/index.php?page=pobyt-s-detmi – bungalovy v Říčanech u Prahy. Pěkné ubytování v pokojích nebo apartmánech v přízemním bungalovu, každy pokojík má terasu. Restaurace je vzdálená cca 200m a dětské chůvičky tam dosáhnou, takže večery jsme si užívali. Restaurace má prostornou terasu, před kterou je hned dětské hřišťátko. Je možno si zapůjčit židličky pro děti, trochu se nám nelíbila pomalejší obsluha, ale jídlo bylo dobré. Součástí areálu je venkovní hřiště, beach volejbal, dráha na petanque (to se líbilo chlapům) i herna vevnitř a hlavně velký bazén a brouzdaliště.
Do Prahy kousek – pro děti zážitek z metra a vláčku. Hned za areálem začíná les s dobrými terény na procházky i na kolo. Kromě výletu do Prahy jsme navštívili Průhonický park a zámek Konopiště. Měli jsme štěstí na počasí, pořád jsme mohli být venku a využili jsme i bazén. Ale myslím, že i za horšího počasí se tu zábava najde.

www.hotelpeklo.cz – v Josefově dole, v Jizských horách. Nově zrekonstruovaná velká chata – majitelka má 1,5 ročního chlapečka a na děti jsou zde všichni strašně hodní. Také se zde nachází venku hřiště, dětská herna a na prázdniny plánují zbudování bazénu se slanou vodou. Objekt se nachází v kopci, takže výlety s kočárem žádná sláva, spíše jsme využili krosničku. Ale udělali jsme si pěkné výlety do ZOO v Liberci, do aquaparku v Jablonci a na kozí farmu.

www.navysocine.penzion.com/ – zde byli známí a moc spokojeni.
A pár dalších odkazů zatím bez osobní zkušenosti:
www.penzionpohadka.cz (ten je opravdu super!)
www.hotel-plaz.cz (taky super)
www.hotelalbatros.cz (drahý, ale jinak perfect!)
http://aparthotel.sumava2000.cz (taky super vybavení pro děti)
http://www.volny.cz/penzion-kitty/CZE/fotky/fotky.htm

Doufám, že jsem Vás inspirovala. Bylo by prima, kdybyste také připsali osobní zkušenosti, kde se vám to pro prcky líbilo.
Zdarví Radka a Terezka 05/06