Třetí dítě?!

Už od mala sním o tom, že budu mít velkou rodinu…..
Později(v době puberty) jsem své rozhodnutí „opravila“ na 2 děti…..
Dneska už mám manžílka, 2 psy, 1 morče a samozřejmě i ty 2 plánované děti (obě to jsou holky :o)) )… a tak bych do budoucna chtěla ještě zkusit toho kluka :o))….

Ještě jsem zapomněla napsat, že bydlíme na vesnici v rodiném baráčku spolu s mojí mamkou (ta obývá přízemí) a my patro…. takže bytové podmínky máme :o))

Dřív o třetím dítku manžílek nechtěl ani slyšet, ale včera (když jsem mu řekla o tom, že se mi zdálo, že jsem zase těhule) z něj vypadlo to, že by ho hrozně chtěl taky, ale že zatím na něj bohužel prostě nemáme finance….:o(

Musím uznat že je to pravda… :o( , tenhle stát z nás jen ždíme, ale podmínky pro to mít rodinu žádné neudělá….:o(
(hlavně, že si ti naši zákonodárci nic neodpustí ba co víc – spíš si přidávají na platech a různých výhodách!!)

Musím ještě napsat, že ho nechci hned, Kátě jsou 3 a Eli 1, ale chtěla bych ho nejdýl do těch 4-5 let…..

Svěřila jsem se s tím (snem o mém těhotenství) mé mamce….. ale takovou reakci bych od ní vůbec nečekala, začala na mě div né křičet, co že mě to napadá za hovadiny a že to nemůžu myslet vážně, mít 3 děti…. sama jsem ze 3 dětí a mamka ze 7….!!!!!

Tak jsem se prostě vzteky otočila a šla od ní pryč…. a ona si tam stále něco štěbetala….. nechápu, proč se tak vzteká….. není žádná z těch babiček co si vnoučátka bere na dovolenou, na výlety….. prostě s nimi nemá žádné výdaje…. Káťa lítá venku po zahradě, a to, že jde za babičkou, to už ovlivnit nijak nemůžu…. nebo jí to mám zakazovat…. prostě nechápu, co jí vadí na mém (našem) rozhodnutí mít 3 dítko….. budeme ho mít my a né ona!!!!!
Musím se přiznat, že taková reakce nebyla jediná, zkouší to celé příbuzenstvo z manželovy strany kromě jeho sestry, jediní, kdo to nechává na nás a komu je to jedno, je můj brácha (u chlapů je to normál) a má ségra… ta se těší, že bude mít další neteř nebo synovce, je o 8 let starší než já…. a sama má 2 dítka :o))

Takže jsem se rozhodla po skončení mé rodičovské dovolené, že nastoupím do pracovního procesu a začnu škudlit….. až budem mít dostatečně naškudleno, poprosíme čápa, aby nám přinesl toho „kluka“ – Jakuba a když to bude další holka – už má taky jméno – bude to Adélka :o))

Co vy na to, odsuzujete nás za naše rozhodnutí mít 3 děti nebo ne?

Kolik dětí byste chtěli vy? za současné fin. situace a kolik kdybyste měli neomezené finanční prostředky?