Obchodní akce!

Nějakou dobu jsem přemýšlela, jestli vám napsat svoji zkušenost, kterou mně mozek nebere. Určitě každému, tak jako mně, chodí do schránek spousta letáků. Různé obchody nás tak lákají k nákupu v jejich hypermarketech, nebo obchodech na uvedené akce.

Já tedy zas až tak na tyto akce nereaguji, ale občas se mně hodí něco využít. Hlavně mě zajímají akce na dětské plíny, i když já už je používám pro syna pouze na noc. Ale proč kupovat draze, když je možno ušetřit. Máme v rodině i menší miminka a tam je spotřeba o dost větší, tak se každá akce na plíny hodí.
Dosud jsem měla zkušenosti, že ode dne, kdy byla v obchodech akce vyhlášená, tak se zboží prodávalo za uvedenou akční cenu. Koncem tohoto týdne jsem se zaradovala, protože ode dneška měli mít akci na plíny i v obchodě Hruška v naší vesnici. Což se mi hodilo, chtěla jsem koupit nějaké pro vnoučka a ani jsme nemusela nikam jezdit. Tak jsem dnes dopoledne vyrazila na nákup. Ale jaké bylo mé zklamání, že uvedený druh plínek byl oceněn o 20kč více jako v letáku. A na můj dotaz, jak je to možné, jsem dostala odpověď, která mě vůbec neuspokojila. Uvedené plíny za akční zboží jim ještě nedodali a ty co mají v regálu, je starší dodávka bez akce. A protože drogerie dorazí možná až ve čtvrtek, tak budou možná až koncem týdne.
Tak si myslím, že i když je nedostali, tak měli prodávat za akční cenu i ty staršího dodání, anebo je odstranit z prodejny. Protože takto mohou klamat zákazníky a akční zboží prodávat za ceny před akcí.
Samotnou by mě zajímalo, jaké zkušenosti mají ostatní u akcí Hruška, nebo i u jiných obchodníků.