Můj nový článek

Jmenuju se Pavla. Nejsem ani stará, ani mladá, dcera Barča je občas vzorná a občas zlobivá, manžela mám někdy uznalého víc, někdy míň. Jako matka a manželka jsem někdy otrávená, jindy veselá. A tento můj článek nemá ani hlavu ani patu…
Ráda vysedávám u internetu, na Vašich dětech obzvlášť. Dokonce jsem se jednou odhodlala napsat článek. Téma ve mně zrálo dlouho a hodně jsem o tom přemýšlela. Nevím, nakolik se mi povedlo všechny zaujmout, ale snažila jsem se.

V poslední době tady bohužel začínám postrádat to, co se mi líbilo nejvíc – články psané s nasazením, ORIGINÁLNÍM nápadem a humorem. Bohužel místo příjemného počtení mě už několikrát čekaly rozpaky a nezodpovězená otázka, co tím chtěl autor říct…

Zřejmě je nebývalá autorská úroda výsledkem nelítostného boje o klubíčka, což jako absolutně nesoutěživý typ těžko chápu.

Mám tenhle pocit jen já? Neměla by se stanovit pro články přísnější kriteria? Nebo udělovat body i za komentáře, kterým některé z posledních článků svým stylem odpovídají víc?

Kdo chce psát, napíše i bez bodování. Jen doufám, že mi za tento článek ještě nějaké body nestrhnou:-)