Manžel a práce

Vždy řeším, jak začít, a vždy si říkám – „Pěkně od začátku, ať v tom není zmatek!“. :o))

Takže hezky od začátku, manžel dělá ve fabrice, která se zabývá výrobou aut a s nimi jezdí i závody po celém světě :o)) (ano, kdo hádá Škoda a ještě líp Škoda Motorsport – má pravdu)…Jenže se stalo něco, v co nikdo nevěřil, ať se jedná o zaměstnance nebo fanoušky… :o( – Škoda motorsport oficiálně končí a s ním i 50 externích pracovníků a 50 škodováků – a mezi nimi je i můj manžel, který šel do motorsportu rovnou ze školy (z učňáku) a byl tam celých 15 let…… bez přestávky. :o))

Jenže teď ti zmetci, po sabotážích atd., se rozhodli, že tento tým zruší, a tak to milým zaměstnancům nezapomněli sdělit – těsně před Vánočními svátky. :o(
Externisty rovnou vyprovodili za brány závodu a internistům nabídli práci – mimo jejich obory a i platy… Nabídli jim práci, na kterou jim nechtějí chodit ani lidi z venku….
Neberou v potaz, že jsou to vlastně odborníci na auta, automechanici, eketrikáři atd., lidi, co tam dělají i 30 let.. Chtějí je dát na linku a tím to pro ně končí. :o(

Manžel je z toho hodně moc špatný a ještě horší je, že o tom doma nechce se mnou vůbec mluvit… Dusí to v sobě a mluví o tom se všemi okolo, jen ne se mnou… Zhroutil se o Silvestru, když to probíral se svou sestrou venku za barákem….. A u toho začal i brečet…..
Přede mnou si hraje na chlapáka…. A city schovává…

Jen jednou se do mě pustil, a to jsem pro něj jela na rozlučku, co měl s kolegy z práce… Hádka v autě o tom, že já si z toho nic nedělám…. že přijde o peníze…..

Dělám, ale po rozhovoru se sestrou, které umřel na nádor manžel a zůstala na 2 děti sama, jsem usoudila, že pokavad se nejedná o život a o zdraví, nejde zas tak o moc… Snažím se mu to vysvětlit, ale nechce o tom se mnou mluvit a raději odejde z místnosti…. :o(

Ptám se po známých a hledám, ale před Vánoci toho moc nebylo… A teď zatím jen pátrám já i celá naše i jeho rodina….

Dojel i za personální pracovnicí a tam se dozvěděl, že do práce na to své místo může chodit i celý leden, a pak do dubna může být doma za průměrný plat…. Tak doufám, že mu něco seženem……

Přítel od jeho sestry nám nabídl, že můžeme jet na týden k nim na chajdu v horách (a relaxovat), ale to manžílka popudilo do takové míry, že vybuchl….. A chrlil to vše ze sebe jak vodopád….

No, snad mi to odpustíte, tenhle můj zmatený článeček, ale potřebovala jsem se trošičku vypsat (vypovídat) a snad v tom byla některá z vás třeba taky a poradí, jak na ty naše chlapáky… a jejich psychiku :o))