Jak jsem přestala (tedy skoro:-)) žehlit!!!

Asi každá z nás má nějakou činnost, domácí prácičku, kterou by nejraději „vyškrkla“ ze seznamu povinných. :-))
U mě je to žehlení!!!!!!!!!!!! Jenže – jednou jsem si řekla – dost!! :-))Asi si některé říkáte – ta ženská nechá rodinku chodit ve zmačkaných věcech?:-)) Ale nééé – tak docela!! Zjístila jsem totiž, že spousta věcí, opravdu dost, se dá prostě jen složit, rovnou ze šnůry, když uschne!! A taky se musím přiznat, že mě k tomu inspiroval i jeden super film!!.. Jenže tam hrdinka dokonce používala větu – „Chceš tričko? Tak si ho vytáhni z koše na prádlo.“!! :-)) No, až zas takhle to u nás není – i když, kdo ví, třeba někdy..:-)) A taky za to „může“ i moje první manželství, kdo ví, co je to žehlit třeba každý den i 20 košil – a podotýkám, že ne jen tak šup, šup, ale opravdu důkladně, i výložky(ex byl voják..)… A do toho puky u kalhot, taky jako na soutěž:-)) + samozřejmně prádlo a věci na dvě dětičky!!.. A pořádnou dávku odporu k žehlení mi i dala ex-tchýně – ta totiž žehlila i kalhotky a věci, které by jiné většinu žehlit nenapadlo :-((
Podotýkám, že jinak nejsem vůbec líná, přísahám :-)), stíhám toho docela dost a často mi manžel musí říkat – už si herdek sedni :-)). No prostě jako mamča se 3 dětma, i když jsou dvě už velké, starám se i o ně, fakt!! :-)))
Asi nejhorší byla reakce mé mamky a některých kámošek :-)) – „Ty nežehlíš? No, to já bych tedy nemohla.“!!..? Nedávno u nás byla mamka – bydlí 30km od nás, takže vzácná to chvíle..a zrovna jsem dávala prádlo do skříně a říká – „No, něco na tom je, já jsem taky začala hodně věcí skládat“!! Smála jsem se a mamka taky!!….
Ale jo, holky, „něco samozřejmně vyžehlím“, jsou věci, u kterých to prostě jinak nejde, bohužel:-))Ale místo toho hnusnýho žehlení raději třeba upeču rodince koláč, nebo jdeme ven…
Prostě i bez žehlení si nepřipadám jako „krkavčí máma“, je 21. století a pokud si můžu životík ulehčit, tak to udělám – a ráááda. :-))
Taky mám ráda vůni vyžehleného povlečení a věcí pro Adélku, takže tohle „můžu“. :-))Ale jinak brrrr:-))
Tak se na mě nezlobte, jestli jsem některým nechala „pootevřenou pusu“. :-)) Ale život není „jen nažehlené prádlo“, věřte mi:-)))Nebo už to víte také? :-))
Tak co, kterou domácí práci nemusíte VY? :-)))