Zmatený gynekolog

Chtěla bych se s Vámi podělit o zkušenost se svým gynekologem.
Když jsem zjistila, že bych mohla být těhotná, odcupitala jsem ke svému lékaři na vyšetření. Sestřička mi vzala krev a se slovy „Zítra se stavte pro výsledky“ mě vyprovodila z ordinace.
Druhý den jsem si šla pro výsledky…V čekárně se to jen hemžilo!!! Tolik ženskejch, áchjó!!!
Už jsem byla na řadě, když mi sestřička řekla, že dovnitř ani chodit nemusím, že hodnoty nepotvrzují těhotenství.
To mi přišlo divné, protože jsem si udělala tři různé těhotenské testy a všechny byly pozitivní. I přes podivné pohledy sestřičky jsem vešla do ordinace. Můj gynekolog mě přivítal a ptal se, co potřebuji. Vysvětila jsem mu celou situaci, to o těch pozitivních testech a sestřičce, která mi vnucovala opačný názor. Lékař otevřel moji kartu a řekl mi, že se sestřička nejspíš jen přehlídla, protože jsem doopravdy těhotná!

Musím říct, že jsem odcházela docela zmatená… Celou cestu domů jsem přemýšlela nad tím, jestli teda jsem těhotná, nebo ne?!
Ale průkazka pro těhotné, kterou jsem si odnášela od doktora, mě přesvědčila! Ano, jsem těhotná!
Za necelý měsíc jsem šla na kontrolu, no a můj gynekolog se mě ptal na léky, které užívám. Moje odpověď, „žádné“, ho vyvedla z míry. „Ale já tu mám napsány…“ a začal vyjmenovávat názvy léků. Chvíli jsem nechápala, ale pak mi to došlo – to jsou přece léky, které užívá moje matka!
Když jsem mu to řekla, tak se zamračil a mezi zuby prohodil: „No jo, vy máte stejná jména!“
Tak jsem se radši vdala :)!!!
Při další kontrole jsem hlásila změnu jména a bydliště. Lékařova doplňující otázka „A rodné číslo zůstává stejné?“ mě velice pobavila :)!

Termín porodu jsem měla určený na 10. 10. 2005.
13. 10. 2005 mě můj gynekolog poslal do nemocnice na vyvolání porodu. V nemocnici jsem se dozvěděla, že mi byl termín vypočítán špatně a mám ještě nejméně týden čas. Přesto se pokusili porod vyvolat. První pokus nebyl úspěšný, takže po dvou dnech přišel na řadu pokus číslo dvě. 18. 10. 2005 v 16:22 jsem porodila zdravého syna a hádejte, kdo mě po porodu šil?
No přece můj zmatený gynekolog :)!