Těhotná s VD – Teru je těhotná!

Pamatujete si, na nádhernou zprávu v diskutárně od Teru? Zpráva s názvem Teru má Aleška nám udělala velkou radost. A já vám nyní můžu prozradit, že se brzo dočkáme podobné zprávičky.

Teru čeká další miminko, a tak se můžeme spolu s ní těšit na procházku jejím těhotenstvím v rámci seriálu Těhotná s VD. Gratulujeme!

Ahoj všem.

Možná jste koukaly na moje fotky, jak rekonstruujeme byt a jak jsem „statečně“ 19. 1. odházela přes tunu sutě do kýblů.

22. 1. návštěva zubaře, taky nic extra příjemnýho.

23. 1. jsem zjistila, že mám 1 den zpoždění. U mě totálně jasný signál. Těhotenský test potvrdil dvěma čárkami moje podezření a radost neznala mezí. S pokorou jsem si hned uvědomila, kolik ženských čeká na ty dvě čárky jak na smilování boží. A já jsem ta, co je tam má v podstatě na požádání. Minulé těhotenství totiž začalo v květnu a rodila jsem v polovině února, takže jsem říkala příteli, že to za a) musíme stihnout relativně brzy, páč mi v únoru 2015 končí RP, a za b) chci si užít letní těhotenský věci, který jsem minule neměla šanci unosit.  Přítelova reakce na dvě čárky opět strašná – když já nikdy nevim, co ti mam na to říct. Smála jsem se, že nevim, kolik pokusů na natrénování potřebuje, když první 2  těhotenství totálně nebyly v plánu a teď je to konečně naplánovaný a očekávaný. Ale že klidně můžeme ještě potrénovat, dokud mě neobejme a neřekne, jak je šťastnej a jak moc se těší (bez ironie).

3. 2. mi doktor potvrdil 5+1 tt a vše je v pořádku.

Běží mi v hlavě tolik otázek, vážnější i ty naprosto nedůležitý až úsměvný:

Donosím to? Nepotratím jako poprvé?

Budu muset na amniocentézu, když  mi letos bude 36? Nebudu si vyčítat, když ji odmítnu?

Budu tentokrát schopná kojit?

Budu muset jít na císaře kvůli cystokéle, nebo se hrozby urogynekologa nevyplní a budu moct zase rodit přirozeně?

Jak to zvládnu, když Alešek teď oslaví první narozeniny, začíná chodit a v jeho necelých 2 letech mu přistane doma sourozenec?

Zvládneme to finančně s hypotékou na krku? Najdu pak práci se dvěma malými dětmi?

Co když to bude holčička, jak budeme řešit bydlení ve 3+1, až budou v pubertě?

Co když to bude chlapeček a já budu chtít ještě holčičku?

Další kontrola je 19. 2. odpoledne. Držte mi pěsti. A jestli máte děti taky takhle rychle po sobě, dejte mi vědět, jak jste se z toho nezbláznily. 😉