Jmenuji se Michálek a potřebuji pomoc!!!

Vím,že tady na VD je spousta maminek se srdíčkem na správném místě a proto jsem se rozhodla napsat tento článeček. Před určitou dobou jsem poznala babičku, co se stará a má ve vlastní péči svého vnoučka Michálka a velice před ní smekám. Michálek je od svého předčasného narození postižený a vlastní maminka se o něj neuměla postarat, a aby nemusel do ústavu,tak se stala jeho maminkou babička a sestrou jeho teta.
Míša si do svého života donesl postižení Diagnosy -hydrocefalus, kvadru post.konč.hypotonie – epi záchvaty a špatný komplikovaný příjem stravy. Nyní je zrovna v nemocnici, kde mu dávají PEK na příjem tekutin a výživy, protože neumí pít a často se dusí.
Je to chlapeček s velkou vůli žít a dokazuje to již čtyři roky. Ale pro babičku je to velice nákladné a přesto se mu snaží život ulehčit a zpříjemnit. Jezdí s ním na akupunkturu, Vojtovo cvičení a všude tam, aby mu to prospělo a Míša se snažil dělat pokroky. Největší problém je nyní váha, která stagnuje a klesá, Míša slábne, a proto musel dostat ten PEK, aby opět zesílel.
Pro jeho převoz by babičce velice ulehčil život lehčí kočárek, také by Míšovi prospěla rehabilitační houpačka a hlavně potřebuje speciální výživu, aby konečně začal růst a přibírat na váze. Ale tato výživa vychází až 7000 kč/měs.
Proto touto cestou prosím každého, kdo by mohl a chtěl pomoci a mohl jim přispět i malou částkou. Říká se, že v jednotě je síla a i malá částka mu může velice pomoci.
Míšovi založili jeho blok, kde je vše popsáno a uvedeno http://www.michalek.websnadno.cz/. Za nakouknutí nic nedáte a zda se rozhodnete přispět, tak to je pouze na vás! Ale všem, kdo se rozhodnou pomoci, patří již nyní velký DÍK!!!