Nejsou hvězdy jako hvězdy (ty herecké)…..

Znáte kriminální seriál „Zákon a pořádek“ ? /Law and order/? Tenhle seriál tady v tv běží několikrát – odpoledne a v podvečer, takže když zjistíte, že ten v 16.00 jste viděli, můžete si počkat na další večer nebo ještě déle, okolo půlnoci… Né, že bych se odněkud vracela, jen protože je Law and order v programu, /tedy myslím odpoledne, večer už dááááávno nikam nechodím… :)/,ale docela jsem si ji oblíbila, a když mám možnost, ráda se podívám…
No, a v jedné z epizod hraje detektiva také Vincent D´Onofrio.

A co se nám nestalo….
Minulý týden šel manžel služebně k hlavnímu soudu zde v NY a shodou okolností tam točili právě zmíněný pořad..
No, a protože ví, že se mi L.O. líbí a taky má dobrou vyřídilku, přitočil se právě k panu Onofriu a začal mu vyprávět o manželce z Evropy, která moc nemusí americkou televizi, ale na L.O. /a program o vaření/ se vždycky podívá. Zkoušel mi volat, ale protože jsem zrovna kojila, nevzala jsem to. Tak, že ho prý aspoň vyfotí, abych měla radost…. V tu chvilku jsme měly dokojeno a já mu tedy volala nazpátek. Ozve se mi: „Hello“, ale vůbec to nezní jako hlas, co znám, a hned následuje zeptání na moje jméno, a že to je právě Vincent D´Onofrio z Criminal Intent…. já ztichla, protože mi to vůbec nedošlo… zapomněla jsem, že jsem to já, kdo volá, a začala jsem se bát, po slovu Criminal, že se manželovi něco stalo a dávají mi vědět :)… pak mi to nějak trklo a po ujištění, že to je opravdu on, jsem se začala bavit.
Prohodili jsme pár vět a pak mi dal manžela, který mi nadšeně povídá, jak se ozvala, když vycházel ze soudu, střelba a vůbec se nelekl /no joo, chlapi/ 🙂 a že se ta fotka, co ho fotil, neuložila, ale že aspoň vyfotí židli s jeho jménem….. a že to byl opravdu on a že se sám nabídl, že ten telefon zvedne…..a že….
Tak jsem se musela usmívat, jaké je to bezva zjištění, že mezi herci jsou takhle příjemní lidé…..
Nakonec když dorazil domů, ukazoval mi podruhé natočené video, kde mi Vincent (všimněte si, už oslovuji křesním jménem, :)))))s úsměvem vzkazuje, ať jsem na manžela hodná, takovým tím gestem se zdviženým ukazováčkem…. “ And be nice to him…“ /no, jasně, i mu totiž vyzvonil, že jsem mu ještě předtím řekla uražené „excuse me“, když potkal svojí kolegyni a musel se s ní děsně bavit, zrovna v půlce mé věty…. :))))/

Nejsem samozřejmě tady posedlá honěním herců a tak, /i když, ten jednou potkaný Bruce Willis a Alec Baldvin mi vůbec nevadili :)/, ale celá tahle historka mi přijde moc milá, že jsem se rozhodla jí takhle sepsat….