Narozeninová oslava

Za necelý měsíc náš Martínek oslaví své 4.narozeniny a tak mě pomalu v hlavě začíná probleskovat, jakou oslavu mu přichystat? Aby nebyla pořád stejná a byla něčím zajímavá a aby se hosté bavily…Příjde mi to jako nedávno, kdy jsme slavili jeho 1.rok..všude visely balonky, ozdobné řetězy a jeho první narozeninový dort jsme mu nechali „napospas“-ale byl moc hodný, dal nám z něj i ochutnat :o) Dárky byl doslova zavalen-nafukovací auto na vodu, hračky na písek, plyšové hračky, knížky pro nejmenší, balík plínek atd…Jak ten čas rychle utíká, postesknu si někdy.
Když jsme se ho ptali nedávo, co by chtěl, překvapila mě jeho odpověď – náš Martínek chce „hlínu“ a proč? Protože jí nenašel pod vánočním stromečkem, jak si jí už také přál. a proč zrovna hlínu? Prý proto, že krteček má také hlínu. Toto jeho přání pobaví snad každého, ale že ho to bude držet i po půl roce jsem vážně netušila. Čekala jsem odpověď něco jako další auto k jeho „vozovému parku“ apod, ale on chce jen hlínu :o) a dále specifikoval „no nějaký dáreček“..takže všem okolo, co si lámaly hlavu tím, co mu mají koupit, opravdu velice ulehčil situaci.
My už pro něj dárečky máme nachystané, takže už mám v hlavě místo na plánování oslavy a vymyslet zajímavý dobrý narozeninový dortík…a za půlroku si oslavu zopakujem znovu, to až naše Šárka bude slavit své 1.narozeniny!
Nejhezčí odměnou nám vždy jsou dětská zářící očička nad těmi všemi dárky, to snad potěší každého z nás…