Jak jsme honily kocoury

Babička nám odjela na dovolenou a tak se o zvířátka musíme starat my….
Manžílek ráno dojíždí do práce, takže je to všechno na nás „holkách“ (já, Káťa 3 roky, a Eli 1 rok)…Ráno jsme se probudily, převlíkly z pižam do věcí a vyrazily nakrmit ty naše králíky, slepičky a kočku – pes venkovní dostává jen jednou a to večer a domácí má stálý přísun – od holek:o))

Plutik, to je ten domácí pes, šel s náma, co kdyby tam byl kocour – to ho pak prohání po celém dvoře a my mu při tom radíme, kam že se mu kocour schoval :o))

Takže slepičky jsme nakrmily a šly se mrknout na králíky, (Eli jsem nechala v kočárku koukat na slepičky), jenže na cestě jsem si všimla velkého kocoura (chodí za naší kočkou), tak jsem honem zavolala Plutika a ten ho zase začal za naší asistence honit – zaběhli oba do garáže – kocour začal prskat a Plutovi se tam schoval v „krámech“, co si tam střádá manžel… :o(
Tak jsme přišly na řadu my – ten lomoz, co jsme dělaly, přilákal i souseda k plotu – koukal, co že to tam vyvádíme :o))….

No, nakonec jsme kocoura vyhnaly za účasti Pluta, ale myslím, že né na dlouho…. za chvilku dopere pračka a jdem prádlo pověsit ven…. takže Pluta berem s sebou, těším se na honěnou – a jsem zvědavá, co že se to manžel dozví v hospodě o naší ranní činosti – je tam místní drbárna „chlapská“!!! :o))

Koho honíte vy? Děti? Manžela? Nebo něco jiného? A co sousedi?