Dudlík

Taky se vám stává že dítko někam schová (nevědomky) dudánka a vy potom lítáte po celém bytě a hledáte kde že může být?
U nás je to na denním pořádku několikrát, já jsem pak tak zblblá že si myslím že jsem ho nakonec schovala někam já…– na dobře viditelné místo (několikrát se mi to již podařilo)…

To potom zaměstnávám celou rodinu – pátráme a pátráme…. naštěstí se vždy nakonec dudánek najde…. ale nevěřili by jste kde všude?!!!

Jednou po nekonečném pátrání ho nakonec objevil manžel když přijel z práce (dudánek se ztratil ráno kolem 9 hodiny), a manžel ho objevil až kolem 17 hodiny – schovaný pod kobercem v místě kde bych ho snad v životě nenašla a nehledala :o))

Včera jsme opět pátrali, ale že jsme měli 10 let výročí od seznámení, vyndali jsme náhradní a nechali holky babičce s tím ať ho opatruje že jiný už opravdu nemáme (jeden naprosto nový nám už babička vytratila s holkama na houbách) tak proto to upozornění.. :o))

A světe div se, přijeli jsme a dudánek byl na světě, Eliška si ho schovala do auta (hračky) a já si toho bohužel nevšimla :o(
Naštěstí holky ještě po našem odjezdu nechtěly spát a tak si ještě hrály a objevily :o)))

Tak si tak říkám, že by k dudlíkům měl výrobce přidělávat takovou tu věc, co se ozve, zapískáte-li ….jak by se mi to hodiloooo……:o)))))

A jak jste na tom vy?

Né vy, co dudlíka nemáte, ale vy, co ho máte a hledáte???? :o)))

Máte taky nějaké místečko, kde jste ho objevili a divili jste se, kde se tam vzal?

Třeba ho tam objevím zítra…. nenechávejte si ty schovávačky jen pro sebe, ušetříte nám všem (hledajícím) hodně času :o))