Cvičení

Musím se Vám „pochlubit“, manželova mamina je fanda do cvičení různého druhu, kazet má plnou skříň, kupuje všechny časopisy o cvičení, výživě a kdoví o čem ještě, má balón na cvičení atd.Nedávno jsem se jí jen tak nahodile zeptala, jak jí to jde na tom balónu, a ona že dobře (je jí 52 roků a opravdu na to vůbec nevypadá) a hned mi ukazovala, že si z jednoho časopisu vystřihla cviky a hned mi je začala názorně ukazovat – no holky já „čuměla“ – asi to zahlídla a při další návštěvě mi předávala krabici s balónem, s tím, že ho viděla tak mi koupila, ať jí taky pak něco předvedu.

Musím se přiznat že ho mám doma zatím ještě v krabici. Chystám se na něj, ale ještě jsem nenašla odvahu.

Taky mám půjčené videokazety s Olgou Šípkovou 1, 2 i 3.
Jednou jsem si našla chvilku, Elišku dala do ohrádky a Káťa cvičila se mnou, za chvíli jsem funěla jak lokomotiva – ale holky začaly mít hlad, tak se šlo jíst a cvičení se od té doby nekonalo.

Teď si „tchýně“ vymyslela že by jí to cvičení mohl Martin (manžel ) přehrát na DVD, tak přehrává, Káťa, když to v PC zahlédla, tak první, co řekla bylo: mami to je tvoje cvičení – můžeš cvičit!!!

Hmmmm, čas by byl! Ale byl tam i manžel a před ním se ztrapňovat nechci…takže zase žádné cvičení :o((

Vypadám jak prasátko, vím to, ale stále nejsem schopná se dokopat k tomu, abych zalehla a cvičila, bydlím na vesnici a do města daleko – takže taky nic.
Kolo, to mě taky napadlo, ale jak, když Káťa ještě neumí a sedačku na tom svém mám jen jednu? A děti 2?
Co mě napadlo je rotoped! Ale kde bych ho měla? – abych při tom svém šlapání viděla na holky, co tropí! A prašulky na tyhle mé výmysly taky nejsou…:o(

No musím si už nějakou tu motivaci najít…..:o)), sama sobě se už moc nelíbím, kalhoty obléknu jen jedny…
Hrůůůůza…

Jak jste na tom vy? Nadváha? Podváha? Normál?
A co cvičení? Doporučíte mi něco?