Jak jsem našla Vašeděti

Jedno páteční odpoledne Madle na zádech vyrašila krupička a já jsem začala být čím dál víc nervózní, co teď na víkend budu dělat.
Od kožařky jsem sice nějaké masti měla na její atopickou dermatitidu, ale mazala jsem jen pod kolínkama, kde se občas zpotila a svědilo jí to…Ale Madla teď měla celý záda slitý a já nevěděla co s tím.

Když Madla na chvilku usnula, sedla jsem k netu … tam se přece dá najít úplně všechno.
Do vyhledávače jsem napsala „Atopický ekzém“ a vyskočilo mi snad stovky odkazů. „Hmmm tak to budu pročítat pěkně dlouho, Madla bude tak desetkrát vzbuzená a já stejně nic nenajdu“ napadlo mě.
Ale byla jsem odhodlaná a tak jsem se do toho se vší vervou pustila. V tom jsem narazila na krátký článek Atopický ekzém, který napsala Catharine 16.1.2005 na VašichDětech. A pod ním spoustu názorů, tipů, rad a vlastních zkušeností od vás všech. Hltala jsem každé vaše psané slovo a potom jsem zavolala manželovi a zaůkolovala ho, aby se cestou z práce stavil v lékárně a koupil modrou indulonu a bílou vazelínu.

Madlenka ještě spinkala a stránky VašeDěti mě úplně vcucly. Našla jsem další články o Atopickém ekzému, třeba od Andrey, Vanduly a dalších z vás.
Ale to zdaleka nebylo všechno. Postupně jsem zjišťovala, že jsem našla prostě skvělé stránky, které jsou každý den jiné a najdu tu spoustu rad, nápadů, tipů, receptů ale i relax.

A od té doby jsem tady, jsem tady s vámi a jsem tady s vámi moc ráda. Díky za VašeDěti, díky za vaše články.

Vzpomínáte si ještě jak jste našli vy VašeDěti???