Jak často trávíte na těchto stránkách čas?

Už přesně nevím, jak je to dlouho, co jsem tyto stránky na webu objevila a od toho dne si bez nich těžko dovedu představit pouhý jeden den, aníž bych alespoň 1x se na ně nevlezla podívat, co je zde nového…Prostě mě uchvátily natolik, že jakmile mám čas, pročítám si nové (ale i ty starší) články, píšu komentáře nebo nové příspěvky a musím říct, strašně moc mě to baví.
Manžel mě občas říká, že snad nic jiného nedělám než sedím u netu! Ale protože pak vidí, že i tak mám doma uklizeno, děti jsou spokojené, je i navařeno a prostě nijak nikdo nestrádá (aspoň doufám), tak má průpovídky opravdu jen občas…
Prostě musím moc moc poděkovat Petře, že tyto stránky vůbec dala kdy dohromady a umožnila tak spousta maminkám, a nejen jim, si krátit volné chvíle právě tady. HOdně si tak mohou maminky poradit, pomoct a najít nové kamarádky, atd…
Ještě než dostaly tyto stránky nový kabátek, moc jsem byla zvědavá, jak to bude vypadat a musím říct, že je to přehlednější a prostě perfektní. Hodně moc mě vyhovuje, že vidím zvýrazněné ty články, u kterých došlo během určitého počtu hodin (které si mohu nastavit)ke změně. Aspoň sama nemusím lovit, kde a kdo napsal něco nového.
Mám pocit, že spousta mamin si tyto stránky tak moc oblíbila, že se z nás všech stala skoro jedna velká rodina. Nejen díky Plkárně se skoro všechny známe, zhruba víme, jak máme staré děti a jaké problémy nás trápí a co nás zase naopak dovede potěšit apod…Prostě musím říct, že tyto stránky jsou víc jak prima!
Sama na nich jsem několikrát denně, prostě jak mám chvilku čas, tak jsem na nich.
A jak vy často sem chodíte? Pochlubte se!
Stránkám přeji, aby měli co nejvíce spokojených návštěvníků a aby se tak pěkně rozrůstali a byli mezi mamkami číslem 1! A velký dík patří jejich tvůrcům!!!