Dárky – hračky

Manžel chce koupit, letadlo, že ho ještě nemá a potřebuje ho. Samozřejmě se obejde i bez něj. Myslím, že když mu zaplatím cvičení či plavání tak mu to prospěje víc než hračka. Bude v kolektivu a mnohé se tam naučí. (I to co nechci, třeba jak zlobit)…

Stále se to opakuje a opakovat bude. Svátek, narozeniny, Vánoce… A vy přemýšlíte, co svému malému mazlíčkovi koupit, čím ho potěšit. Když dostane dárky od celé rodiny je toho moc najednou a stejně si vybere jen jednu tu nej. Tento týden má Mikulášek své druhé narozeniny a já jsem „přikázala“ rodině ať toho moc nekupují, že si stejně moc s hračkama nehraje. Ale pak jsem si řekla že mám „jen“ tři dárky samozřejmě, které se líbí hlavně mě, protože jsou didaktické a rozvíjí myšlení a jemnou motoriku. Manžel chce koupit, letadlo, že ho ještě nemá a potřebuje ho. Samozřejmě se obejde i bez něj. Myslím, že když mu zaplatím cvičení či plavání tak mu to prospěje víc než hračka. Bude v kolektivu a mnohé se tam naučí. (I to co nechci, třeba jak zlobit).

S hračkama si hraje opravdu málo buď cvičíme, nebo jsme venku a to nikdy nechce domů, nebo si chce „číst“. Knihy jsou pro něj největší zábava, která ho nikdy snad neomrzí. A když se zabaví tak jinýma věcma – misky a vařechy v kuchyni, sušák na prádlo a kramlíčky atd.
Má tedy cenu utrácet hodně za hračky???

PS: Bude mít 2 roky a ještě nemá lego, které už mají všichni v jeho okolí, tak nevím jestli nejsem špatná, že jsem mu ho ještě nedopřála a nekoupila. Uvidím v sobotu jak se bude tvářit na dárky-hračky, které jsem vybrala.