V nemocnici s dětmi…vyhodnocení

Protože jsem taková jaká jsem 🙂 , tak mám potřebu na závěr našeho diskuzního týdne o „Nemocnicích“ Vám všem napsat pár slovíček.

Děkuji Králíčkovi, Zuzině, Bublais, Bamisce a Kekunce za poslání svých životních příběhů s jejich bolístkami formou článku.

A také moc děkuji všem, které jste sice neposlaly svůj příspěvek jako článek… i když by si ty Vaše zkušenosti svoji vlastní diskuzi zasloužily.

Rozhodování, která z Vás by měla dostat „diskuzní cenu“, bylo opravdu velice těžké. Všechny příspěvky a články o bolístkách si zaslouží pochvalu a veliký obdiv.

Nerozhodovala nemoc dítěte, protože je jedno, jestli je to velká nebo malá bolest. V tu chvíli totiž trpí to Vaše zlatíčko a volá o pomoc a bezpečí ve Vaší náruči.
My jen mlčky musíme přihlížet tomuto „trápení“ pro jejich dobro. Pak se utápíme v slzách a tiskneme k sobě ty naše broučínky a šeptáme jim do oušek…“Už je to za tebou.“.

Vy jste svými reakcemi v podstatě rozhodli o vítězce.

Nejvíce diskuzních reakcí měl článeček „Nemocniční deníček“ od Bamisky.

I mě osobně tenhle „rodinný poklad“ vzal nejvíce u srdíčka.

BAMISKO, BLAHOPŘEJI A ZÁROVEŇ JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI ZA NAHLÉDNUTÍ DO VAŠICH SOUKROMÝCH VZPOMÍNEK !!!!!

Všem nám přeji, aby jsme co nejméně zažívali „nemocničních zkušeností“ a je-li to opravdu nutné, pak vždy a jen s dobrými konci 🙂