V další úkolovce vybavíme dětské pokojíčky

Možná jste už zaznamenali na hlavní straně obrázek k úkolovce, která se rozběhla právě dnes. Pokud jste ho přehlédli, raději se hned podívejte, jestli tam ještě není nebo jestli se tam zatím neobjevil už další. I tentokrát budou výhry lákavé – soutěžíme o popisovatelnou magnetickou tabuli s motivem ZOO Praha a nejen o ni.

Jak jsem avizovala v dnešním emailu s novinkami (jeho odběr se někdy dost vyplatí ;-)), dnes ve 14.00 jsme odstartovali novou úkolovku. Soutěžní obrázek se bude na hlavní straně objevovat v různých denních i nočních hodinách až do 3. května.

Podrobná pravidla najdete v článku Úkolovka – pravidla zbrusu nové soutěže!
Ve stručnosti:
– po dobu soutěže se na hlavní straně bude náhodně objevovat obrázek s nápisem Úkolovka
– kliknutím na obrázek se dostanete na soutěžní stránku, kde bude zadán jednoduchý úkol
– za každý nalezený úkol dostáváte body
– výherce určí los – losuje se ze všech soutěžících, kteří budou mít nadprůměrný počet bodů

Jak už jsem zmínila v úvodu, soutěžíme tentokrát o popisovatelnou magnetickou tabuli s motivem ZOO Praha, která jistě potěší vaše děti (u nás je krtečkovská v kurzu už nějakých 5 let).

Kromě této hlavní ceny, o kterou se bude po skončení soutěže losovat, mám připravenou ještě cenu pro toho soutěžícího, který nasbírá nejvíce bodů (bude-li jich více, opět dojde na losování). Cenou útěchy pro nejaktivnějšího hledače úkolů je podložka na psací stůl s dinosaury (rozměr A3).

Doufám, že i tentokrát si soutěžení užijete nejen kvůli výhrám, ale i pro dobrý pocit ze hry. Přeju hodně štěstí při vyhlížení úkolových obrázků a těším se na další příspěvky od vás, které tu díky úkolovce zase jistě přibudou 😉