Pravidla sponzorovaných diskuzí

Je to už pěkných pár pátků, co jsme tu na VD měli tzv. sponzorovanou diskuzi. Po letech jsme se rozhodli tento formát opět oživit, proto je tu i tento článek, ve kterém se dočtete, o co se jedná a jaká to má pravidla.

Co je to sponzorovaná diskuze a jak ji poznám?

Sponzorovaná diskuze je vlastně další typ soutěže, která se narozdíl od ostatních odehrává v diskutárně, kde je pro ni založeno samostatné téma označené v názvu zkratkou SD (= sponzorovaná diskuze). Cílem je aktivně se zapojit do diskuze na téma zvolené sponzorem, který věnuje odměny pro vybrané diskutující.

Kdo a jak se může do sponzorované diskuze zapojit?

Sponzorované diskuze se mohou zúčastnit pouze registrovaní uživatelé s korespondenční adresou v ČR (do zahraničí výhry nerozesíláme).

Reakce v dané sponzorované diskuzi vložená v době soutěže je zároveň přihláškou do soutěže. Vyřazeny ze soutěže budou pouze reakce sponzora soutěže a ty příspěvky, které se netýkají zadaného tématu.

V úvodním příspěvku k dané sponzorované diskuzi je vždy uvedeno několik otázek na dané téma. Soutěžící nemusí pro účast v soutěži striktně zodpovědět všechny zadané otázky. Pro zařazení do soutěže se reakce uživatele musí týkat daného tématu. Reakce na další diskutující, které souvisí s tématem diskuze jsou vítané. Doporučujeme také sledovat možné další diskuzní příspěvky sponzora soutěže (doplňující otázky, vyjádření k jednotlivým komentářům) a reagovat na ně.

Počet komentářů a reakcí od jednoho uživatele VD není nijak omezen, vyšší počet komentářů ale nečiní automaticky nárok na výhru.

Do diskuze se lze zapojit i po vyhodnocení sponzorované diskuze.

Kdo získá odměnu a jakou?

Informace o odměnách a počtu výherců bude vždy uvedena na soutěžní stránce k dané sponzorované diskuzi.

Způsob výběru výherce/ů se může u různých sponzorovaných diskuzí lišit. Bude vždy uveden na soutěžní stránce hned při spuštění soutěže.

Vyhodnocení soutěže bude zveřejněno jako obvykle ve vyhodnocených soutěžích, odkaz na vyhodnocení bude zveřejněn také v dané sponzorované diskuzi.

Obecná pravidla

Pravidla týkající se rozesílání výher, pravomocí pořadatele apod. najdete v článku Právní ujednání – podmínky užívání serveru VašeDěti.cz.

Odkaz na sponzorovanou diskuzi najdete vždy mezi soutěžemi v pravém sloupci každé stránky tohoto webu a v rubrice Soutěže.