Jak souvisí Lego Duplo a snadné uspávání? Teď už hodně.

Ode dneška nám totiž běží na Facebooku soutěž právě o Lego Duplo, v níž máte dva úkoly související s uspáváním.

Výhrou, která je připravená pro jednoho z našich facebookových příznivců, je stavebnice LEGO DUPLO Letiště. Tato sada zabaví každého malého pilota, naučí ho stavět z kostiček a umožní mu hrát si s letadlem a letištním vozíkem. Pomocí této sady vysvětlete dětem, jak to na letišti chodí, než poprvé poletí letadlem! Kostičky LEGO DUPLO jsou pestrobarevné a navržené speciálně pro malé ručičky. Obsahuje tři figurky LEGO DUPLO: cestujícího, pilota a letištního dělníka.

 

Jak LEGO DUPLO Letiště získat?

Jak už napovídá nadpis a jak jak jsem prozradila hned v úvodním příspěvku, váš úkol souvisí s uspáváním a soutěž probíhá na naší stránce na Facebooku.

Úkoly máte vlastně dva a pro výhru je třeba splnit oba.

Úkol č. 1: Komentujte

Pod soutěžní post připište svůj komentář. Žádné složitosti – prostě se podělte o to, jak usíná vaše dítě. Usne samo v postýlce, nebo mu musíte nejdřív zazpívat oblíbenou písničku, nebo je uspávání každodenní boj o přežití? Žádná odpověď není špatná 🙂

Úkol č. 2: Poučte se

Nechte si poradit, jak uspávání zvládat co nejlépe. Přihlaste se v průběhu soutěže o průvodce 3 kroky, jak uspávat dítě bez stresu a nestrávit tím celý večer. Aby bylo možné zkontrolovat splnění této podmínky, je třeba na stránku průvodce přejít přes odkaz http://bit.ly/1Guw7ji, který je u soutěžního postu uvedený.

Zda průvodce skutečně přečtete, už kontrolovat nebudu. Ale z vlastní zkušenosti jej přečíst opravdu doporučuji i v případě, že u vás uspávání probíhá naprosto hladce. Sama jsem si v textu našla zajímavé postřehy, i když naše školačky už dlouho usínají samy.

Kdo vyhraje?

LEGO DUPLO Letiště poputuje za tím soutěžícím, jehož komentář bude mít v pondělí 22. 6. 2015 ve 22.00 h nejvíc To se mi líbí. V případě shodného počtu To se mi líbí u dvou či více příspěvků vyhraje ten, kdo svůj komentář poslal nejdříve.

Protože je třeba splnit obě podmínky soutěže, bude výherce následně požádán nejen o zaslání korespondenční adresy, ale i o uvedení emailové adresy, přes kterou získal přístup k „uspávacímu průvodci“. Tu je třeba sdělit do dvou dnů od zaslání zprávy s žádostí. Pokud by se ukázalo, že výherce druhou podmínku soutěže nesplnil, bude vybrán nový výherce podle uvedených kritérií.

Co když nepoužívám Facebook?

Pokud svůj účet na Facebooku nemáte, můžete si ho vytvořit, je to zdarma a může se hodit třeba pro nějakou další soutěž 😉 Pokud o účet na Facebooku nestojíte, do ničeho se nenuťte, ani kvůli této soutěži. Chcete-li i tak vyhrát, vyberte si jakoukoli jinou z našich soutěží, ve které se bez facebookového profilu snadno obejdete.

No a pokud jde o průvodce 3 kroky, jak uspávat dítě bez stresu a nestrávit tím celý večer, ten můžete získat i bez Facebooku. Bude vám stačit email, kam si necháte průvodce poslat, ten stačí zadat do jednoduchého formuláře.

Co je lákavější?

Tak si říkám, že se tu nabízí vlastně dvojitá výhra – snadné uspávání pro všechny a ještě krásná stavebnice jako bonus pro jednoho soutěžícího.

Přejít na SOUTĚŽ

Když si vzpomenu na naše uspávací peripetie před lety, nevím, která z těchto výher by pro mě tenkrát byla lákavější. Co vy? Budete soutěžit?