Fotosoutěž s projektem Bezpečná školka na téma Cestování s dětmi

Ahojky  všem … dnešním dnem nám na VašeDěti.cz odstartoval další zajímavý speciál, tentokrát na téma Rodinná dovolená. Vyhrajte balíček od projektu Bezpečná školka a přispějte k bezpečnosti svých dětí v silničním provozu!

Projekt Goodyear Bezpečná školka vám nyní nabízí příležitost přispět k bezpečnému pohybu svých děti v silničním provozu. Pokud máte doma předškoláka či čerstvého školáka, máte šanci pořídit mu originální reflexní vestu pro zlepšení jeho viditelnosti a další předměty, díky kterým snadněji pochopí základy pravidel silničního provozu.

Děti předškolního a mladšího školního věku jsou téměř každodenně aktivními účastníky silničního provozu, ať už jako spolujezdci rodičů nebo jako chodci. Ze statistik dopravní nehodovosti z posledních let vyplývá, že ačkoli postupně klesá celkový počet dopravních nehod, stále na silnicích ročně zemře přibližně 15 dětí a dalších 100 je těžce zraněno. Tato data jsou smutným důkazem toho, že otázce bezpečnosti dětí stále není věnována dostatečná pozornost. Děti přitom patří k nejohroženějším aktérům a to jak díky svému vzrůstu a tím pádem špatné viditelnosti, tak i kvůli nevyzpytatelnému chování.

Právě na zvyšování bezpečnosti dětí z mateřských škol v rámci silničního provozu se již pátým rokem zaměřuje projekt Goodyear Bezpečná školka. Základem projektu je vybavování mateřských škol reflexními vestami pro zlepšení viditelnosti.  Do školek jsou dodávány i různé edukativní předměty pro výuku základních pravidel silničního provozu.  Do projektu se v minulých ročnících zapojilo již více než 2 500 mateřských škol nejen v Čechách, ale i na Slovensku a v Maďarsku. Více informací naleznete na webu www.bezpecnaskolka.cz či na  Facebooku www.facebook.com/bezpecnaskolka.

V rámci speciálu Rodinná dovolená startuje právě TEĎ

Fotosoutěž

na téma

Cestování s dětmi

Pravidla fotosoutěže

Ceny pro vítěze

Ve spolupráci se společností Goodyear Dunlop Tires Czech jsme pro tři vítěze připravili výherní balíčky v hodnotě 500,- Kč v tomto složení: kniha Pohádky o dopravních značkách autora Petra Stoličného, reflexní vestička pro děti, batoh, pracovní sešit Bav se s bezpečnou školkou, vak na vodu a reflexní klíčenka. Pokud tedy chcete potěšit své ratolesti, tak neváhejte a zúčastněte se soutěže Goodyear Bezpečná školka.

Ať už se soutěžícími nebo jen s pozorovateli se na vás všechny těším v cestovních galeriích… suodal