V únoru nezapomeňte popřát…

Leden se chýlí ke konci, stihli jste už popřát prvním letošním VD oslavencům? Všechny najdete v článku V lednu nezapomeňte popřát…, na který chci dnes navázat s přehledem únorových oslavenců.

Kdo všechno slaví?

Dle databáze registrovaných uživatelů má v únoru narozeniny 650 návštěvníků VD. Z nich jsem vybrala 9, se kterými jste se tu v posledních týdnech mohli setkat. Narozeniny s námi přístí měsíc oslaví:

Jovanka, petya, babofka, frančice, HANINA25, zuzina, ABA, vojtina, justgob a quendolina.

…stačí kliknout na přezdívku a rovnou napsat gratulaci do OV 😉

Stejně jako v lednu mi přehled oslavenců připomněl i pár těch, které tu kdysi byli jako doma a kterým by možná někdo z vás rád k narozeninám pogratuloval, i když se tu s nimi už nesetkává. Pokud Vám tedy něco říkají přezdívky Anazuz, Káča, Martaska, Arabart a dewil, popřejte do OV i jim. Třeba je upomínka v mailu na VD přivede aspoň na krátkou návštěvu.

Narozeniny Vašich dětí

Dětské oslavence jsem také vybírala podle toho, jestli jsou jejich maminky na VD poslední dobou k vidění.
Hodně zdraví, spoustu kamarádů a pohodové rodiče byste v únoru mohli popřát těmto dětem:
Michalce od jana231, Davídkovi od bokul, Elišce od mimkys, Magdalénce od makiney, Honzíkovi od bamisky a Aničce od Hanzlici (oba slaví stejný den ;-)), Nikolce od pvosy, Klárce od jarmes a Tomáškovi od Magdy K., Vašíkovi od JanaK.

Vyhlížíme miminka!

Jestli budou očekávaní mrňouskové dochvilní, můžeme se těšit hned na 4 přírustky do VD rodiny a pozor, měl by to být samý chlap!

Podle termínů porodu by se tu 2. února měla objevit růžovka o Jindrovi, kterou sem doručí Hanzlici. 17. února čekám zprávu od zikminky, že je na světě její Kubík. 21. února čeká spinkalek Marečka a 22. února je naplánovaná „Fazolka“ od Teru, o která má být taky chlapeček, což jsem pochopila z neobyčejně zajímavé diskuze Praní prádla odděleně?, kterou vřele doporučuju hlavně budoucím maminkám chlapečků 😉

Milé mamky, čekatelky, doufám, že nás nenecháte dlouho netrpělivě vyhlížete a dáte o všechn těch chlápácích co nejdřív vědět, ať se můžeme radovat s vámi 😉 Kdyžtak nabízím svůj telefon k zaslání SMS  😉

Všem VD návštěvníkům, kteří v únoru slaví své narozeniny (ať už ty svoje nebo svých dětí), přeji jménem celé redakce hlavně pevné zdraví, pohodu, spoustu radostí i kapičku štěstí.