Aukce ke Dni dětí na dárky (třeba) za vysvědčení ;-)

Celý týden tu skloňujeme dnešní Den dětí ve všech pádech, zbývá už jen oficiální VD gratulace a nějaký ten dárek…

Milé děti (všech věkových kategorií), jménem celé redakce vám přeji krásný sváteční den a spoooooustu pohody!

A hurá na dárky…

Možná si ještě vzpomenete, že vloni jsme pro vás na MDD připravili VD kupónovou knížku, díky níž jste mohli dětem nakoupit se slevou všechno možné. Letos můžete nakupovat znovu, tentokrát přímo zde na VD a pozor – výši slevy si určujete sami! Dárky pro děti si totiž můžete po dlouhé době zase vydražit 😉

Co všechno dražíme?

S dnešní půlnocí se rozběhlo najednou 30 aukcí, ve kterých najdete převážně knížky pro děti (od předškoláků po teenagery). V nabídce je i pár DVD, CD a PC hra. Téměř se všemi tituly jste se už na VD mohli v minulosti sejít – představili jsme vám je ještě jako čerstvé novinky, některé jsou tu i zrecenzované.

Až na jedinou výjimku jsou vyvolávací ceny stanoveny kolem 10 % doporučené prodejní ceny, takže se pohybují od 10 do 40 Kč.

Nebudu do tohoto článku vypisovat všechny, protože seznam by byl dlouhý a najdete ho snadno pod záložkou AUKCE (v horním menu), jako malou ochutnávku přikládám jen pár obrázků:

Jak to všechno funguje?

Všechny dnes spuštěné aukce mají nastavený konec na 10. června ve 20.00, přičemž aukce končí vždy až 10 minut po posledním příhozu, takže se některé z nich mohou o něco protáhnout. Dokud neskončí poslední z této dávky aukcí, uvidíte upoutávku v pravém sloupci každé stránky – ta obsahuje 3 náhodně vybrané aukce i s aktuální cenou.

Podrobná pravidla aukcí najdete v článku Aukce na serveru VašeDěti.cz, zde bych uvedla jen to, co se od minula změnilo:

Tolik asi to nejdůležitější. Máte-li jakékoli dotazy, ptejte se 😉

Doufám, že si v nabídce vyberete a užijete si třeba i trošku aukčního adrenalinu. Setkají-li se aukce s úspěchem, můžeme si je brzy zopakovat.

Uznávám, že tento dárek k MDD je spíš pro rodiče, aby dětem mohli pořídit za příjemnou cenu dárek k jiné příležitosti, ale snad to nebude na překážku 😉