A už víte, co to bude?

Od chvíle, kdy oznámíte, že očekáváte přírustek do rodiny, se s touto otázkou budete setkávat dost často. Časem se k ní přidají i zaručené rady, do jaké barvy máte ladit výbavičku, protože podle pleti, tvaru břicha a dalších nepochybných ukazatelů je zřejmé, že to bude…

Jak lze tedy poznat, jestli v rostoucím bříšku nosíte holčičku nabo chlapečka?

Se stoprocentní jistotou zjistíte pohlaví svého miminka po porodu 🙂 Jste-li zvědavost sama, možná vám ono tajemství prozradí lékař při ultrazvukovém vyšetření už někdy kolem 18. týdne těhotenství. Počítejte ale s tím, že i mistr tesař se někdy utne a pro jistotu kromě růžových oblečků kupte i nějaké modré nebo alespoň v neutrálních barvách. Spolehnout se můžete na výsledky amniocentézy kolem 20. týdne,  ovšem vyšetření plodové vody nese jistá rizika, proto by bylo bláznovství ho podstupovat jen z tohoto důvodu. Nechcete-li čekat tak dlouho, máte ještě možnost sehnat si speciální test, o kterém jsme psali v článku Pohlaví miminka prozradí test moči.

Tolik tedy k věděcky podloženým metodám. Stále ještě ale zbývá spousta zaručených babských rad, jak pohlaví miminka odhalit. Do jaké míry jim budete věřit, už nechám na vás.

Zda přivedete na svět nositele rodového jména nebo obohatíte lidstvo o další spanilou princeznu, lze zjistit již podle početí, respektive podle jeho okolností, věku rodičů apod. Díky těmto metodám je ostatně možné pohlaví miminka si předem naplánovat :-), jak vysvětlila Markéta ve svém článku Holčička nebo chlapeček?

Máte-li už alespoň pár týdnů těhotenství za sebou, vyzkoušejte si náš malý babský baby test 🙂

Projděte všechny níže položené otázky a spočítejte si souhlasné odpovědi pro budoucího syna a pro budoucí dceru. Pak už stačí porovnat jejich počty a vyvodit vlastní závěry.

Jak poznáte během těhotenství, že očekávané miminko bude kluk?

Podle čeho během těhotenství poznáte, že čekáte děvče?

Jak jste dopadli v našem babském baby testu? Zkuste si pohlaví svých dětí otestovat i zpětně a nezapomeňte se pochlubit, jak jste dopadli.

Upozornění: Nedoporučujeme na základě tohoto testu vymalovat dětský pokoj modře ani začít skupovat růžové dupačky 🙂