Těhotenské focení

Celé těhotenství jsem se těšila na poslední měsíc, kdy budu mít velký pupek a budu se s partnerem fotit a uděláme nádherné fotky nahého pupíku a na něm třeba mušličky či pampelišky, jak je poskládáme do srdíčka, nebo bačkůrky přiložíme k pupíku a vše hodím do černobílé barvičky, ale ouha…člověk míní a osud mění.
Jsem silnější a až do 8.měsíce jsem měla dva špíčky, no měla, vlastně ještě 2 týdny do porodu mám a myslím, že se to nezmění, jako těhotenské bříško moje špíčky vypadají jen v oblečení, takže o nějakém vystaveném černobílém pupku si můžu nechat jen zdát.

Týden před plánovaným focením se taťulda těšíl, jak se bude fotit nahatý a co myslíte? Jak to dopadlo? V den focení se styděl si převléci tričko za košili před kamarádkou, která nás fotila a kterou zná 3 roky, jak kdyby ukazoval tu nejintimnější část těla a přitom by zahlédla jen hrudník tak jak u rybníka. 😀
Strašně moc jsem se na to focení těšila a i když jsem musela trošku ten pupík vystrkovat, aby vypadal jako těhotenský, tak si myslím, že se fotky povedly a bylo to to, na co jsem se těšila snad z celého těhotenství nejvíce, a byla i sranda. 😀 Kamarádka fotila vše i momentky, takže jsme se všichni nasmáli.

Pivatko

Tento článek byl zařazen do soutěže, nezapomeňte proto prosím po přečtení na hvězdičkové hodnocení ;-).