Koalababy vak, nejjednodušší vak na nošení dětí

Milá maminko,
ať už děťátko máte nebo se na jeho příchod teprve chystáte, určitě byste ho měla ráda co nejčastěji u sebe – a přitom měla ruce volné. To vám umožní Koalababy vak, ve kterém můžete miminko kamkoli bezpečně nosit…

Jedná se o šikovně ušitý pruh látky, který si navléknete přes rameno (žádné spony ani zavazování!), děťátko do něj vložíte a můžete jít. Vaše ruce zůstanou prázdné a váha dítěte je přirozeně rozložena mezi vaše ramena, záda a boky. Miminko můžete do vaku uložit různými způsoby, nosit ho vpředu, na boku i na zádech. Děťátko se cítí bezpečně, protože je ve vaší těsné blízkosti a ve vaku zaujímá přirozenou polohu. Miminko můžete ve vaku i velmi diskrétně nakojit.

Je prokázáno, že miminka, která jsou v těsné blízkosti rodičů (vak mohou samozřejmě používat i tatínkové, nebo babičky a dědečkové), lépe prospívají – méně pláčou, jsou klidnější, dobře spí, více přibírají na hmotnosti, nemají problémy s trávením. A pro vás je takové nošení děťátka také pohodlné a příjemné.

Velikost vaku si vybíráte podle své velikosti (podrobněji na stránkách www.koalababy.cz) – Koalababy vak je určen pro děti od narození do 15 kg hmotnosti. Materiálem je 100% bavlna, volit můžete z pěti barev: námořnické modři, cappuccina, pink lady, bordó a eukalyptové.

Cena Koalababy vaku je 890 Kč. Pokud chcete věnovat Koalababy vak jako dárek, máme pro vás připraveny dárkové poukazy nebo vaky v dárkovém balení.

Podrobné informace a odpovědi na vaše možné otázky najdete na www.koalababy.cz včetně způsobů objednávek.