Hurá, čekáme miminko! Jak se na něj připravit?

Než začnete radostně nakupovat roztomilé dupačky a střádat dětské hračky, zpomalte. Těšení se na miminko je krásné období, ale je také finančně vyčerpávající. A málokteří rodiče si mohou dovolit nehledět na ceny a utrácet a utrácet. Chcete svému děťátku dopřát jen to nejlepší, ale rozpočet máte omezený? To chce plán! Zjistili jsme, co budete a nebudete potřebovat.

Co se hodí nevynechat?

Kromě samotné výbavičky by na miminko měl čekat samozřejmě hluboký kočárek. Ale nezapomeňte, že ani nemrknete a bude čas pořídit sportovní model. A nákup dvou kočárků za tak krátkou dobu znatelně zasáhne i štědrý rozpočet. Pokud chcete ušetřit, omrkněte nabídku kombinovaných kočárků – v jednom balení pořídíte jak hlubokou korbičku a sportovní nástavbu, ale někdy také autosedačku. Za jednu cenu tak budete mít kočárek, který využijete od narození miminka až do jeho tří let.

Tip: Všechny potřeby k péči o miminko najdete na pinkorblue.cz!

Kromě kočárku budete potřebovat dětský nábytek (ale ani s ním to není třeba přehánět). Pro začátek bude nutností postýlka, ale bez přebalovacího pultu se pohodlně obejdete, takže jestli potřebujete ušetřit, sáhněte namísto pultu po přebalovací podložce – stejně je praktičtější!

Autosedačka, dětské lahve, dudlíky, dětská kosmetika, teploměry pro děti a další potřeby pro miminka. Takových seznamů už jste určitě četla spousty a není třeba je znovu opakovat – sama určitě víte, bez čeho se obejdete. Jak je to ale s oblečením?

Co vám ještě chybí?