Jak mluvit s dítětem, aby vám rozumělo?

Také máte někdy pocit, že mluvíte, ale vaše dítě vám nerozumí?

Jako rodič znáte svoje děti nejlépe na světě. Znáte je dokonce ještě předtím, než se narodily. Prakticky i teoreticky o nich víte vše. Přesto, jak často si s nimi vůbec nevíte rady? Jak zoufale jim toužíte rozumět, ale nefunguje to, jak by mělo?

Přijďte si popovídat o výchově a vzdělávání Vašich dětí s uznávanou odbornicí, dlouholetou pedagožkou a ředitelkou mezinárodní školky a jesliček Nestlingue, paní Klárou Markuciovou. V OC Chodov pro Vás k této příležitosti připravil zdarma cyklus setkání pro rodiče dětí předškolního věku.

Setkání je již 10. října v 17 hodin na téma Jak mluvit s dítětem, aby vám rozumělo.“ Setkání probíhá v 1. patře OC Chodov, u dětské zóny, vstup je volný. Sdílejte svým kamarádkám a přátelům!

Poslední, třetí, setkání (7. 11. 2014) na téma Aby děti poslouchaly, aneb jak být dobrým příkladem.“.

Více informací najdete tady.


Klára Markuciová se zabývá již více než 15 let výchovou a vzděláváním předškolních dětí podle principů učení Montessori. Přes 10 let je ředitelkou mezinárodní školky a jesliček Nestlingue v Praze na Chodově, která se těmito principy řídí.

Děti z Nestlingue dosáhly nejlepších výsledků ze všech pražských soukromých školek hodnocených společnosti CALLA MEDICA, která prováděla diagnostiku dětí zaměřenou na rozvoj osobnosti, sociální a znalostní dovednosti.

Pokud Vás článek zaujal, určitě se podívejte do jejího poradenského blogu, kde paní Klára odpovídá na konkrétní dotazy rodičů, týkající se výchovy a chování dětí: www.klara-markuciova.cz.

Stránky mezinárodní školky a jesliček Nestlingue: www.nestlingue.cz.