Muž či žena?

Milí rodiče!
Přečetl jsem zde pár článků o problematice rozdílů mezi tatínkem a maminkou a nezbylo mi nic jiného, než se k tomuto vyjádřit…
Myslím si, že pokud někdo chce vychovávat dítě, tak by měl tuto zásadní věc chápat. Vážím si lidí, kteří mají svůj vlastní názor a dokáží jej prosazovat a neřídit se jen tím, že co dělají všichni ostatní je správné. Na druhou stranu ani tito lidé nemají vždy pravdu. Chci tím říct to, že je mi zle z dnešního světa, co se výchovy týče a jak se někteří lidé snaží postavit muže a ženu do stejné roviny!
Pokud chtějí dva homosexuálové nebo lesbičky žít spolu rodinným životem, budiž jim to přáno. Mohou si koupit pejska nebo kočičku a starat se o ně jako o vlastní, ovšem nemohou přece uvažovat o dítěti! Ne proto, že je to nevkusné nebo nemorální, ale hlavně kvůli tomu dítěti! Muž prostě ženou nikdy nebude a opačně to také nejde! To platí také o tatíncích na mateřské dovolené, o maminkách honících kariéru a přitom levou zadní „zvládajících“ výchovu dítěte a přeemancipovaných ženách.
Dítě potřebuje k výchově zejména autoritu na straně jedné, a lásku a něhu na straně druhé. Autoritou a tím drsnějším a silnějším vzorem může být pouze muž a vzorem lásky, něhy a o něco větší tolerance pouze žena. Ne proto, že je to tak zvykem, ale proto, že to je přesně to, co dělí tyto dvě pohlaví geneticky. Proč ženy kojí? Proč mají jemnější hlas? Proč? Protože to malé miminko všechno potřebuje. A proč mají muži větší sílu a drsnější hlas? Aby mohli maminku a miminko chránit a pečovat o ně! Věřte, že v růžových bačkůrkách s labuťkama, vytrhaným obočím a tenoučkým hláskem by se to moc nedařilo. Myslím, že dítě pozná rozdíl mezi maminkou a tatínkem ještě dřív, než se narodí. Proto si myslím, že tatínkové by neměli dělat to, co si jejich ženy a děti přejí, ale měli by dělat to, co jejich ženy a děti potřebují a co je pro ně dobré. Maminky by se měly držet toho, co jim bylo od přírody dáno. Pak by se nemělo stávat, že vás čtrnáctiletý chlapec zastřelí, protože jste mu nedovolily vzít do školy kokain……..