Vytvořte si báječnou památku na dětství svých potomků!

Každý rodič si nepochybně rád zavzpomíná na doby, kdy jeho děti byly mladší, k čemuž jsou ideálním prostředkem fotografie. Dnes si lze ovšem právě v této oblasti vytvořit památky, které Vás skutečně dostanou…

Už antičtí filosofové věděli, že „nevstoupíš dvakrát do téže řeky“ a že „vše plyne“, což znamená, že čas zkrátka zastavit nelze. Snad nejlépe si to člověk uvědomí, když sleduje růst svých děti. S vynálezem fotografie se ovšem objevila možnost, jak jednotlivé okamžiky jejich života spolehlivě zaznamenat. I v této oblasti jde nicméně vývoj neustále kupředu, takže v současné době si lze vytvořit mnoho zajímavých výrobků z vlastních fotografií ve vysoké kvalitě.

Fotoknihy jako moderní fotoalba a další výrobky

S fotoaparáty používající digitální záznam započala možnost uchovat si vzpomínky ve skutečně velké kvalitě a zároveň je mít uložené bezpečně v počítači. Dnes lze jít ovšem ještě dále. S fotografiemi svých potomků totiž můžete skutečně „čarovat“. K dispozici máte stále populárnější fotoknihy, kalendáře, plakáty, obrazy či přání z vlastních fotografií, které navíc vypadají skvěle. Taková památka má tedy trvalou hodnotu a budete se k ní nepochybně rádi vracet. A navíc jde o výtečný dárek.

Nové možnosti úpravy na Piklio.cz

Internetový obchod Piklio.cz Vám nabízí nejen pestrou škálu možností, jak si vyrobit báječnou památku na své děti, ale aktuálně máte nové senzační možnosti při jejich úpravě. Můžete tedy využít nejrůznější filtry, efekty, okraje i rámečky a navíc lze nahrát fotky přímo z Instagramu. Samozřejmostí je i garance kvality tisku, a tím i prvotřídní vzhled jednotlivých produktů.

To ještě ale není vše! Celý tento proces je totiž velmi snadný a zároveň Vám Piklio.cz nabízí příznivé ceny všech výrobků. Ba co více, za každý nákup dostanete 100 Kč poukázku na další nákup a pro nově registrované dárek v podobě 200 Kč na produkty z vlastních fotek. Vytvořte si tedy fotoknihy, kalendáře, plakáty, obrazy či přání s obrázky svých dětí a budete mít perfektní vzpomínku na celý život.