Dekorace i strážci tepla rodinného krbu

Andělé a draci jsou jedni z těch, kteří vám mohou pomoci ohlídat domácí pohodu od zlého a zlých energií, nebo posloužit opět jen jako dekorace, kterou si sami vyrobíte.
Co takhle je spolu s drobností věnovat přátelům?


Když jsem přemýšlela nad tímto tvořením, chcete-li, s kapkou magie, představy a fantazie byly skvělé! Jen jak sami uvidíte, u tohoto tvoření nezáleží jen na fantazii, ale i na šikovnosti ;-). Takže s výsledkem moc spokojená nejsem, ale věřím, že jste větší šikulky a andílci s draky vám půjdou od ruky! 🙂

Proč právě tyto bytůstky?

Andělé jsou ochranáři už od dávných věků. Jsou bez příslušnosti a tím nenáleží žádné církvi, i když je církev „používá“, nebo je jmenuje. Jsou přístupni komukoliv, stačí je o pomoc požádat ;-).
O dracích jsem četla přímo jako o ochráncích domů, proto byli jasnou volbou :-). Když zabrouzdáte na netu, najdete spoustu charakteristik, tak si můžete vytvořit přímo draka slovanského, čínského… A do dětského pokojíku pro malá, bojácná dítka jistě dobře poslouží!

Cílem bylo vytvořit postavy, které „ponesou“ třeba ochranný kámen, knoflík pro štěstí, prstýnek pro dceru, neteř, maminku,… přívěšek zodiaku, pentagramu, … možností je jistě plno, jen najít tu, která je vám šitá na míru!

Potřebujeme:

–    samotvrdnoucí hmotu (použila jsem 500 g a ještě zbyla)
–    špejle, nůžky, nožíky, vykrajovátka…
–    korálky maličké i větší
–    vodou ředitelné univerzální barvy
–    štětec, houbičku…
–    provázek
–    mikrotenové sáčky a váleček (na nudle a těsto)

Postup:

Anděl

Drak

Pokračujeme

 

 

Vám se jistě zadaří lépe. Můj andílek vypadá jako babuška a drak se kymácí. 😀

Ještě malý dodatek.
Postavičku umístěte nejlépe na okenní parapet, tak bude hlídat to, co k vám proudí z venku.
Každý, kdo se věnuje duchovnu, vám řekne, že i když si koupíte věcičku v obchodu s duchovnem, ještě neznamená, že bude fungovat a chránit automaticky. Je důležité, abyste pronesli třeba krátkou afirmaci „prosím střež tento pokoj od zlého“. Tím věc naprogramujete na svoji energii a bude vás chránit lépe ať už bylo na obalu napsáno třeba „ochránce energie“, nebo jen „dekorace drak“. 😉

Ať se dílko povede!!!

Andělské téma mě nějak chytlo, a jelikož jsou dekorační obchody andílků plné, příště si vyrobíme další, v klidu domova, u monitorů pc ;-).