Testováno na VD: Přebalovací podložka

Každá maminka, která má malé miminko, jistě využije přebalovací podložku. Několik maminek z projektu Mateřská s VD tedy mělo možnost vyzkoušet přebalovací podložku od  partnera projektu – firmy Gaga´s pleny.

Testování se ujaly 3 maminky se svými dětmi. A jak byly spokojené?

Endlisek a Sofinka:

Podložka je super hned z několika důvodů. Materiál je příjemný na dotek, s moc krásným, veselým vzorem zvířátek. Dá se složit do malého balíčku, takže nezabere moc místa a je výborná na cesty, nebo na přenášení po místnostech.

Sofinka se na ní tvářila spokojeně, takže se jí, myslím, taky líbila. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že se musí prát, pokud se více umaže, na rozdíl od plastové podložky, ale jinak velká spokojenost.

HankaManka a Vašíček:

Co se podložky týče, je krásná, hebká, měkká, po vyprání docela dobře saje, když se počurá. Jednou se nám ji podařilo pokakat, ale pěkně se to vypralo i v ruce. Pak jsem ji dala do pračky, aby bylo vše pěkně voňavé. Prakticky žádné námitky proti podložce nemám. Navíc mně přivedla k používání látkových plen. Mám pytel od sestry, takže místo předání na charitu jsem je vyprala a dala do skříně. Používám je přes den, na noc dávám jednorázovku. Ale to je zase jiná kapitola :-).

Pivatko a Filípek:

Přebalovací podložka od Gaga’s plen má tvar čtverce, je příjemně měkká, lehká, nemačkající se, rychle usychá.

Na testování mi přišla krásně azurovo modrá podložka s červenými puntíky, přímo můj styl, puntíky mám ráda a mám chlapečka, takže modrá je pro něj ideální a kočárek máme červený, takže i červenou máme rádi.

Do teď jsem používala jednorázové přebalovací podložky, které se ovšem musely vyhodit, když dítě si ublinklo, učůrlo či se pokakalo, v tom je přebalovací podložka Gaga’s jiná, stačí přemáchnout ve vlažné vodě a rychle uschne, takže je připravena brzo k dalšímu použití.

Je také velmi skladná, beru ji s sebou na procházky do přebalovací tašky, protože je i teplá, složí se do malého úhledného čtverce a nemačká se, což je pro mě největší výhoda, i pro ty, co nemají rády žehlení ta jako já.

Moc děkuji za možnost otestování a myslím si, že nezůstanu u jedné, je mnohem příjemnější než jednorázové přebalovací podložky.

Všechny maminky se tedy shodly, že přebalovací podložka je velmi příjemná a také praktická. My na VD ji tedy můžeme jen a jen doporučit.

Přebalovací podložky

Podložku si můžete zakoupit na Gaga’s pleny.