Znáte Secondhand Marcela?

Soutěž Znáte je? se po úpravách úspěšně rozbíhá, takže tu máme další kolo. Tentokrát se můžete seznámit s internetovým obchodem Secondhand Marcela a zárověń vyhrát nákup v hodnotě 500,- Kč…

Seznamte se

Léto už je tu! … a spousta z nás při pohledu do skříně zjišťuje, že zase nemá co na sebe.
Chtělo by to pořádně doplnit šatník. Ale jak příliš nezatížit rodinný rozpočet a přesto šikovně nakoupit? Seznamte se s nabídkou internetového obchodu Secondhand Marcela.

Naleznete u nás široký výběr prvotřídního výběrového second handu za více než příznivé ceny. Vybírat mohou dámy i páni, ani na Vaše děti jsme nezapomněli.
Snažíme se nabízet jen to kvalitní a pěkné, co je nekvalitní, nemá u nás co dělat. Objevíte u nás značky jako Esprit, s. Oliver, H&M, Only. Fishbone, Cecil, Mexx, které jsou dostatečnou zárukou kvalitní mody.
Často doplňujeme zboží, co neseženete dnes, nevadí, seženete zítra, a nebo pozítří a třeba ještě lepší.

Každý kus je jedinečný, není radno s nákupem váhat, pokud se Vám ten či onen kousek zalíbil. V internetovém second handu rozhodují vteřiny, zákazník, který má zájem o stejné zboží jako Vy, klikne před Vámi na tlačítko „koupit“ a rázem je po euforii.

Svoji nabídku jsme doplnili o stále žádanější artikl poslední doby – dámský outlet od světové značky NEXT. Jsou to oděvy vysoké kvality za výhodnou cenu s originální etiketou, nové, pouze vyřazené z obchodních domů, neprodané během minulé sezony.

Celý svůj outfit pak u nás můžete doladit k dokonalosti krásnými módními šperky, ať už náušnicemi, náhrdelníkem či náramkem.

Využijte nákupu v našem e-shopu a jistě budete spokojeni.

V soutěži Znáte je? můžete od 19. června do 2. července
vyhrát s námi a se Secondhandem Marcela
nákup v hodnotě 500,- Kč.