Znáte opravdové pleny?

Od 11. do 18. března 2007 probíhá celosvětová kampaň Real Nappy Week – Týden opravdových plen, do kterého se letos poprvé zapojila i Česká republika.
Jelikož server VašeDěti.cz je rovněž určen především rodičům a navíc v přidruženém internetovém obchodě nabízí i jeden z pratelných plenkových systémů (a usilujeme o rozšíření nabídky na další), rozhodli jsme se připravit soutěž…Od 11. do 18. března 2007 probíhá celosvětová kampaň Real Nappy Week – Týden opravdových plen, do kterého se letos poprvé zapojila i Česká republika. Celá akce je směřována na rodiče dětí v plenkovém věku a má za cíl přiblížit jim pratelné pleny a ukázat, že jsou nejen ekologickou alternativou dnes běžně používaných jednorázových plen, kterými se hemží reklamy v médiích.
Jelikož server VašeDěti.cz je rovněž určen především rodičům a navíc v přidruženém internetovém obchodě nabízí i jeden z pratelných plenkových systémů (a usilujeme o rozšíření nabídky na další), rozhodli jsme se připravit soutěž, která bude své účastníky motivovat k vyhledání dalších informací o opravdových plenách.

Soutěž proběhne v týdnu od 12. do 18. března na stránce soutěže Znáte je? a jejím sponzorem bude právě obchůdek PoPoLiNi na našem Náměstíčku, kde budou soutěžící také vyhledávat odpovědi na prvních pět soutěžních otázek. Odpovědi na další otázky najdete jinde na stránkách našeho serveru – v článcích, poradnách nebo v TAM-TAMu (samozřejmě můžete použít vyhledávání a to jak v rámci serveru VašeDěti.cz, tak i kdekoli jinde na internetu).

Soutěžit se bude o slevy v hodnotě 300, 200 a 100 Kč na nákup v obchůdku s opravdovými plenami – PoPoLiNi – na Náměstíčku. Poukázky lze uplatnit na jakékoli zboží v tomto obchůdku, tj. kromě plen i na oblečení io bio z přírodních materiálů nebo na ekologické prací a čistící prostředky.

Ze všech soutěžících, kteří správně odpoví na všech 10 soutěžních otázek vybereme tři výherce na základě odpovědi na tipovací otázku.

Členové KLUBka navíc získají 5 klubíček za účast v soutěži + dalších 10 odpoví-li na všechny otázky správně.

Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou, slevy musí být uplatněny do 31.5.2007.