Znáte Korálkové šperky?

Co je to za podivnou otázku? Kdo by neznal šperky z korálků? Snad každá holčička jich ve svém dětství navlékla spousty a spousty.
Korálkové šperky, o kterých je řeč, mají na začátku velké „K“ – jedná se totiž o internetový obchod, který sponzoruje další kolo soutěže Znáte je?Co je to za podivnou otázku? Kdo by neznal šperky z korálků? Snad každá holčička jich ve svém dětství navlékla spousty a spousty.
Korálkové šperky, o kterých je řeč, mají na začátku velké „K“ – jedná se totiž o internetový obchod, který sponzoruje další kolo soutěže Znáte je?

Seznamte se

Možná si vzpomenete, že s tímto eshopem u nás už někdy v zimě jedno kolo soutěže proběhlo. Opakování je ale matka moudrosti, navíc ne každý v té době s námi soutěžil, takže si dovolíme Korálkové šperky představit ještě jednou:

Korálkové šperky jsem začala vyrábět ze zvědavosti, zajímalo mě, jak se s materiálem pracuje a především se mi líbila vidina nošení originálního šperku, který si sama vyrobím. Postupně se z korálkování stala vášeň, a když jsem si přiznala, že vyrobené korálky sama neunosím, vznikl nápad je prodávat. Výsledek vidíte před sebou.
Všechny šperky jsou ručně vyrobeny, většinou ze skleněných korálků, ale najdete tu i jiné materiály (dřevo, kov…). Snažím se zachovávat originalitu svých výrobků a pokaždé vymyslet něco nového, proto vás může těšit, že šperk, který si u nás zakoupíte, není sériově vyroben, ale že jeho výrobě byla věnována maximální péče s jediným cílem – potěšit jeho majitelku.

Líbí se vám korálkové šperky? Chtěli byste nějaké opravdu pěkné mít doma? Pak neváhejte a od 14. do 27. října se zapojte do naší soutěže.