Znáte Dráčka? … soutěž o loutkové divadélko a další ceny

V dalším kole oblíbené soutěže Znáte je? zavítáme na návštěvu k Dráčkovi. Buďte bez obav, žádné nebezpečí vám ani vašim malým princeznám a princům nehrozí. Vlastně možná jedno ano – může se stát, že se od pestré nabídky kvalitních českých hraček nedokážete odtrhnout…

Dráček.cz – seznamte se

Na hračky jsou v posledních letech kladeny čím dál vyšší nároky. Už nám nestačí hračky, které jsou krásné, ale musí splňovat i ta nejpřísnější kritéria zdravotní nezávadnosti.

Internetový obchod Dráček.cz přináší kvalitní české textilní hračky a dřevěné dekorace, které nejen splňují již zmíněná kritéria, ale také, jak se říká, padnou do oka. Na první pohled Dráček.cz sálá rodinnou pohodou a příjemnou atmosférou. Dráček se specializuje na hračky pro nejmenší děti do tří let, ale na své si přijdou předškoláci, maminky i tatínkové.

Získal si vás Dráček? Pokud ano, tak určitě neváhejte a od 26. října do 8. listopadu se zapojte do soutěže Znáte je? Dárky do tohoto kola věnoval právě internetový obchod Dráček.cz a je opravdu o co stát – vyhrát můžete loutkové minidivadlo, lampióny přání nebo večerníčkové DVD. To za jednu lehce detektivní návštěvu určitě stojí, co myslíte?