Znáte Dokonalé ženy?

Po krátké odmlce se opět vracíme k oblíbené soutěži Znáte je?, kterou jsme mezitím lehce poupravili tak, abyste mohli soutěžit i v několika kolech najednou. V prvním červnovém týdnu si to hned budete moci vyzkoušet – začínáme v pondělí s Dokonalými ženami!

Seznamte se

Vše co vás zajímá, vše o čem přemýšlíte. Možná máte mnoho otázek a žádné odpovědi. Ráda soutěžíte a sledujete módní trendy a pečujte nejen o svou krásu, ale i o své zdraví. Hledáte lásku nebo právě řešíte partnerskou krizi.

Internetový magazín Dokonalé ženy.cz je určen ženám co mají svůj styl a váží si samy sebe. Nejsou to jen stránky pro vás, ale i pro vaše matky, tchýně, dcery, kamarádky a kolegyně. Dokonalé ženy jsou spokojené ženy a i ženy zvídavé, aktivní a společenské.

Dokonalé ženy.cz vám nabízí dlouhodobé přátelství ve chvílích, kdy si potřebujete odpočinout po celodenním shonu a nebo jen zvolnit pracovní tempo během dne. Stačí jeden “klik“ a můžete se ponořit do světa Dokonalých žen. Načerpejte inspiraci jak zkrášlit dům a zahradu, co uvařit k nedělnímu obědu, jak mile překvapit manžela, nebo jak být krásná a očarovat okolí. Pokud máte ráda aktivní odpočinek můžete si zasoutěžit, začít sbírat body v pravidelných velkých soutěžích, nebo si popovídat v diskusích. Zkrátka máte-li jen chvilku času, přijďte, pročtěte, prohlédněte a přicházejte kdykoliv se vám bude chtít.

Protože tyto stránky jsou tvořeny právě o vás pro vás.

A zasoutěžit si s Dokonalými ženami můžete i na serveru VašeDěti.cz.
A to od 2. do 15. června 2008 v soutěži Znáte Dokonalé ženy?