Zasoutěžte si s námi o unikátní opalovací mléka pro děti

Letos nás počasí už dvakrát překvapilo vyloženě letním počasím, nenechte se tedy slunečními paprsky zaskočit do třetice a připravte se na „UV útok“ na pokožku v naší další soutěži s Biodermou.
Celý tento týden můžete bojovat o unikátní opalovací mléka pro děti s SPF 50+, která od sponzora soutěže získají dva z vás.

Seznamte se se svojí potenciální výhrou

Photoderm KID BLUE je mléko s maximální sluneční UVB i UVA ochranou (SPF50+, UVA 38). Díky tomuto mléku je zesílená ochrana pokožky Vašeho dítěte. Kromě ochranného faktoru SPF 50+, obsahuje patentovaný komplex Buněčné BlO protekce, který chrání tu nejdůležitější část buněk – buněčné jádro a její DNA. Navíc obsahuje látky přírodního původu PEPTID C, které jsou schopné rychle opravit případné poškození.

Dočasné modré zabarvení přípravku po aplikaci Vás ujistí o správné a dostatečné aplikaci a hlavně bude Vaše potomky bavit! Modré zabarvení mizí rychle po aplikaci. Přípravek je odolný vůči opakovaným koupelím, je bez parfému.

 

Soutěž běží už od dnešního dopoledne a potrvá do 20. května. Neváhejte a zapojte se do ní i vy:

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.