Zahoďte staré skřipce a sponky

Když sestry Salisburyovi přišly s nápadem na vlasový clip, který nahradí nevzhledné staré skřipce, málokdo věřil, že mohou uspět. Nakonec ale přesvědčil ženy ve více jak 17 zemích světa…

Řeč je o Linziclipu, který během několika vteřin hravě zkrotí váš účes a pomůže vám docílit perfektního vzhledu. Díky zdobenému hřbetu je 100% zakrytý vnitřní mechanismus, který byl u klasických skřipců viditelný, což jim na atraktivnosti rozhodně nepřidávalo.

Linziclip je k dostání ve třech velikostech, z nichž každá je vhodná pro jiný typ vlasů. S Linziclipem sepnete divoké kudrny, ale zároveň ozdobí hladké a rovné vlasy, ze kterých neklouže dolů.

Díky různým vzorům ho perfektně sladíte se svým outfitem, ať už ho s sebou vezmete do práce nebo večer na párty.

Linziclip – stačí sepnout a jít!

Pozor, soutěž!

Zaujal vás Linziclip? Pak neváhejte a zapojte se do naší soutěže, ve které tři z vás vyhrají celý set Linziclip. Ten obsahuje klipy ve všech třech velikostech.

Soutěž poběží od 27. listopadu do 17. prosince 2014.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko. Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.