Vyhrajte řadu raráškových biočajů firmy Sonnentor

Na následující dva týdny jsme pro vás s firmou Sonnentor připravili soutěž o tři dárkové balíčky obsahující sadu dětských bio čajů s pohádkovou knížkou. Už od zítřka o ně můžete zabojovat v otázkové soutěži.

Znáte bio-rarášky a jejich čajové směsi?

„Daleko, daleko venku před městem, tam, kde příroda nemá konce, se mezi stonky květin divoce houpají tři malí rarášci.“
Konstanc, Moric a Leander, tak se jmenují „bio-rarášci“, kteří dělají především malým fajnšmekrům chutě na lahodné čajové směsi. Najednou, nikdo si toho předtím nevšiml, vidí za keřem……

Chcete se dovědět, jak tento příběh skončí? Tak neváhejte a odpovězte na tři jednoduché otázky a 3 výherci obdrží sadu raráškových čajů a pohádkovou knížečku pro Vaše rarášky.

Od 5. do 18. dubna bude vaším úkolem bude vyhledat na webu Sonnentoru odpovědi na tři jednoduché otázky a ohlídat si svůj tip.

SOUTĚŽIT

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Každý den nad ránem probíhá kontrola soutěžních tipů. Všichni soutěžící, jejichž tip byl již překonán, budou o tomto faktu informováni emailem. Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.