Vyhodnocení soutěže o knihy Co v průvodcích nebývá

Před časem jsme vyhlásily další soutěž ze série Napiš to a vyhraj, tentokrát na téma Výlet. A vy jste opravdu psali a zvali nás na nejrůznější místa a lákali nás překrásnými fotografiemi. Troufám si tvrdit, že se soutěž opět setkala s velkým ohlasem. Teď je tedy na místě udělat si rekapitulaci a vyhlásit vítěze.Do tohoto kola soutěže Napiš to a vyhraj bylo posláno celkem 23 soutěžních příspěvků od 11 různých autorů. Většina z vás poslala 1, maximálně 2 příspěvky. Jen Ivča a Domča poslala příspěvky hned 4 a Lenčáč dokonce úctyhodných 7 příspěvků, tedy přibližně jednu třetinu všech zveřejněných pozvánek.

Ve svých článcích jste nás zvali hlavně do Čech, ale našly se tu i dva články zvoucí do zahraničí. Marrťas zvala do Chorvatska, jeranis trošku blíž – na Slovensko.

Soutěžili jste o tři knihy Co v průvodcích nebývá 1, 2 a 3. Ceny do soutěže věnovalo nakladatelství Motto a více si o těchto knihách i o celé soutěži můžete přečíst v článku Napište tip na výlet a vyhrajte jednu z publikací Co v průvodcích nebývá.

A kdo tedy vyhrál?
Při vyhodnocování jsem přihlédla ke dvěma aspektům. Jedním z nich bylo samozřejmě to, jak se vám jednotlivé články líbily a jaké tedy získaly bodové ohodnocení. Druhým aspektem byl počet článků, které jste do soutěže poslali.

Tady je tedy pořadí:
1. místo – Ivča a Domča
2. místo – Peťka
3. místo – Lenčáč

Všem výherkyním upřímně blahopřeji!

Ivča a Domča a Peťka si v závislosti na svém umístění mohou vybrat, který z uvedených tří dílů bude právě ten jejich.